aygaz euro lpg + plus hakkındaki görüşleriniz

Arkadaşlar öncelikle LPG li araç kullanmıyanlar duyanlar yorum yapmasın;

LPG Kullanıcıları yorum yapsın;

Bende 10 gün öncesine kadar kullanmıyordum 1999 vectra b 2,0 LPG li araç aldım; Araç bildiğim temiz araç idi; Bende REKLAMLAR da gördüğüm OPET AYGAZ -LPG kullandım (reklamda çıkıyor PAHALLI ya) deponun içinde az farklı gaz vardı.

araba rolantide teklemeye başladı; teklerken çekişten düşüp arıza lambası yanmaya başladı; Dedim ki araba arızalandı ; Gitti sensör v.s Aynı model arabanın LPG lisinbi kullanan arkadaşa danıştım olayı anlattım Bana gülerek ve alaylı bir şekilde ucuz gaz alsaydın olmazdı dedi; tabi ciiddi olarak anlattı;

Sonuç ; Ankarada oturuyorum LPG sirkilasyonu iyi olan konya yolunda bir gazcıdan UCUZ gaz almaya başladım. Ne mi oldu??? ilk depoda tekleme azaldı arıza lambası kısmen sönmeye başladı; İkinci depoda tekleme çok seyrek olmaya başladı arıza lambası yansada tekleme olmamaya başladı; Sonuç olarak 3- 4 depo sonra O ucuz GAZ şimdi arıza lambası yanmıyor; araba benzinli gibi problemsiz;

Ha arabasına OPET LPG uyan kişiler alsın Ciddiyim ama ben bir daha opet mi tövbe kimide memnun muş; (motora uyum meselesi) Ama benim arabada milano var demekki opet benim araçta arıza lamsaı yakıyorsa tekliyor çekişten düşüyorsa uzak dursun; devamlı opet kullanıp arıza lambası yananlara duyurulur; birde katkısız deneyin

Hayırlı günler; (bu arada kullanıcılar yazsın duyumlarınız hatalı olabilir insanları yalnış yönlendirmeyin)

Geri