bagaj kapagına dövme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aga78

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar bagaj kapagındaki resim gibi bişiy yapmak istiyorum kim yapar kaça yapar bigisi olan varmı

bu arada bakmayın bu hatuna ben daha sempatik bişiy yaptırıcam bi cobra mesela:)

12052007486kl5.jpg

Hasan Ataoğlu var benim dövmeci, zaten asıl işi motorsikletlere ve kasklara airbrush yapmak.Senin arabaya öyle bir airbrush yapar ki ağzın açık kalır. :) Ama oldukça maliyetli bir şey bu airbrush, onu da söyleyeyim...

Tel: 536 461 0958

Hasan Ataoğlu var benim dövmeci, zaten asıl işi motorsikletlere ve kasklara airbrush yapmak.Senin arabaya öyle bir airbrush yapar ki ağzın açık kalır. :) Ama oldukça maliyetli bir şey bu airbrush, onu da söyleyeyim...

abi maliyetli deyip kestirip atmışın fiyatınıda sölede yaklaşık olarak bilelim. tel kasar şimdi adamı rahatsız etmeyelim yok yere

E tabi kolay iş değil sağol bilgi için, bu öğrenci halimle beni aşar :D

istanbulda bilmiyorum ama tekirdağ da bu işi yapan var bizim yakınızda calos var oda kaputa dövme yaptırdı istersen resmini koyarım

erman buna kafayı taktım yaw ama maliyet inşallah çok çıkmaz olmadı djital baskı felan yaptırıcam kesin bozdum niyeti bu numarayı bi arayım bakalım ne çıkacak yardımın için çok teşekkür ederim

muharrem abi bence ön kaputun üstüne gelin bebek yaptır nasılsa lazım olacak ya:)

Geri