Bakım Masrafı biraz yüksek değil mi ?

arabayı hurdaya çıkarmışsın galiba... bu ne bakımı böyle yaaa...

güvenilir bir servis ya da usta arıyorum

Arkadaşlar İlginiz için gerçekten teşekkürler. Araçta ufak tefek sesler geliyor sanırım burclardan kaynaklı . Bir de klasik Egr arızası . Fren balatalarımı yeni değiştirdim ve diskte çok az bi çizik vardı buna rağmen disk değişimleri de vermişler . Araç boya için bununduğu özel bir opel servisinde şu an ve hazır ordayken sorun varmı diye sorduğumda bu masrafları ilettiler . Nerdeyse bi şahin parası çıkınca işkillendim . Aracada çok titizlenen bi adam olmadığımdan gerçekten bu kadar sorun çıkmış olabilir diye korktum . Araç değeri 16000 ytl olduğu düşünülürse ki bu rakam ocağıma incir ağacı dikiyor. Eğer bu konuda yardımcı olabilecek özel servis ya da opelden anlayan birileri ya da tavsiye edeceğiniz yerler lütfen yazınız . Bu konuda son derece acemiyim ve nereye götürmem gerektiğimi kimin gerçekten hakkıyla araçıma bakacağını bilmiyorum . İlginiz için şimdiden teşekkürler .

tsucuoglu@hotmail.com

İstanbuldasınız
sponsorumuza müracat edebilirsiniz
opel team service ;)
yaptırdığınız yerde işçilik çok çok fazla parça fiyatlarına da musa yorum yapmış zaten,

one öyle ya fiiyata bak en baba orası işçilik dahil 600 liraya çıkar bunları görünce düşünüyorumda biz para kazanmıyoruz walla

ben arka diskleri ve balataları değiştirdim.130 arka diskler 45 arka fren balataları orjinal parça bunlar.10/40 yağ 35 ytl senin fiyatlar fazla geldi bu fiyatlara kıyaslarsak

arkadaşım bence sen özel değil ana servisine git belkide bazı parçalar değişmeyecektir.

allah yardımcın olsun kardeş... başka bir yere daha göster... fiyatlar dendiği kadar pahalı...

Karter Tapa Contası 0,23 YTL = beleş
Cam Temizleme Şampuanı 1,87 YTL = beleş
Ön Fren Disk Takımı Vec. B 197,23 YTL = 240 YTL
Fren Balata Takımı Ön Vec. B 97,00 YTL = 60 YTL
Vec. B Arka Balata 60,67 YTL = 40 YTL
Rot Balans 40,00 YTL = beleş
Arkadaşım benim değiştirdiğim parçaların fiyatlarını senin fiyatların karşısına yazdım...Bu fiyatlara işçilik de dahil ve sıfır orjinal parçalar...

kusura bakma şu konuyu da es geçtim fiyatlara KDV denen illet de dahildir:D

orjianl opel parcası satan yerler var üstelik en ucuz fiyata orjinal parca garantisi veriyolar

ordan gerekli parcaları alıp iyi bir ustaya çoook daha uygun fiyata yaptırabiliecegini düşünüyorum

abartı bi fiyat bunun gibi büyük bi bakıma bu yaz girmiştim 1.400 lira tutmustu

ayrıca yukarıda belirtigim gibi parcayı alıp bi ustaya taktırsaydım 1200-1000 arasına gelicekti

Geri