Bakım Masrafı biraz yüksek değil mi ?

çok abartılı çok ucuk bi fiyat.

parçaları tek tek alıp yaptırman daha avantajlı olur diye düşünüyorum

boyle bir meblayı bulmadan arabayı satarım umarım :)

sen bence direk arabanı sat masrafa vereceğin parayıda üstüne koy başka bi araç al bence:D

bu fiyatlar abartı be. ben yeni değiştirdim mesela el freni telini. 40 ytl kendisi 20 ytl işcilik tuttu. en basiti.

listenin başından yağa kadar fiyatları çok uygun polen filtresi bedava hatta üç gün oldu parçacıdan 27 ytl fiyat aldım
ama yağ dan sonra fiyatlar biraz tuzlu geldi bana başka bi servisten fiyat almanızı tavsiye ederim kıyaslarsınız

walla bende geçenlerde gittim 1740 YTL çıkardılar ama neler yokki arabam perte çıkmış sandım... Normal dışardan bi opel tamircisine gittim baktı inceledi değişmesi gerekenleri söyledi parçaları gittim dışardan aldım işçilik dahil 400 ytl ye arabamı çıkarttım... Yetkili servisin kesinlikle değişmesi lazım dediği parçalara usta sağlam dedi ve 3 ay oldu hala sorunsuz biniyorum... zaten serviste işçiliği çok alıyor

bence işcilik hariç diğerleri ucuz gibi geldi ama çok ta iyiy bilmiyorum

bence 2 milyar daha koy üst model bir araba al

servislerde genelde fiyatlar böyle yani 1 yerine 1,5 alıyorlarki garantili oldugu için geriye geldiginde degiştirdiginde almadıgın parasını önceden almış oluyor

Geri