Balata seçimi

yilmazmesut80

Kayıtlı Kullanıcı
09-Aydın
Merhabalar
2014 model astra j edition sedan kasa aracım var. Daha yeni aldım, 4 bin km oldu.
Fren baltası ve yağ bakımlarını yaptırmak istiyorum.
Balata konusunda en iyi marka hangisi sizce?
Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

Değerli arkadaşlar,
Sizlerden yardım rica ediyorum

Merhabalar
2014 model astra j edition sedan kasa aracım var. Daha yeni aldım, 4 bin km oldu.
Fren baltası ve yağ bakımlarını yaptırmak istiyorum.
Balata konusunda en iyi marka hangisi sizce?
Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Fren konusunda disk balata Brembo en iyisidir ülkemizde zor bulunur ama bulunur brembo bulabiliyorsan al balata bulamıyorsan GM orjinal balata devam opel servisten felan tedarik edebilirsiniz

Gm dışındaki bir çok balata ötme yapıyor rahatsız olacağın bir konuysa GM al. Ben TRW kullanıyorum ara ara ötme yapabiliyor. Onun dışında brembo, ferodo çok iyi markalardır ama orijinal olmasına dikkat edin piyasada sahte ürün çok fazla.

• Beğen
Tepkiler: omeroz
arkadaş delphi al geç hem her yerde bulursun hem fiyatı uygun
kafan rahat eder ben ses filan duymadım hiç

Gm al yoksa brembo internet üzerinden alabilirsin

Buradan istediğiniz markayı sipariş edebilirsiniz. Güvenilir sitedir.

• Beğen
Tepkiler: Kaan.
Opel yedek parçacıdan GM balata almıştım orjinal diskleri de torna yaptırdı usta daha sonra her frende ses yapıyordu. Sonra diskleri değiştirdim ses kesilmedi balata GM olduğu halde, tabi yedek parçacıdan aldığım orjinalse.

Ben gm'yi de ötecek kıvama getirmiştim. 1200 rakımdan 1900 kg toplam ağırlıkla biraz hızlı inince gm'ler de ötmeye başlamıştı. Daha o zaman 10bin km'lerde sıfır arabaydı.

Delphi 2 gün sonra ötmeye başlamıştı.

Şu an ferodo disk ile trw balata kullanıyorum. Delphi'nin 100'de biri kadar çok az ötme olabiliyor.

Delphi beni illallah ettirmişti.

Benim kullandığım malzemelerden edindiğim tecrübeler ile yaptığım çıkarım şu; araçta hangi marka disk takılı ise o marka (orjinal) balata kullanmak. Hatta fren hidroliğini bile aynı marka kullanmak.

• Beğen
Tepkiler: Ergun U.
Çok yakın bir süre önce Ferodo disk ve Hi-Q balata ikilisini deneyeyim dedim. Oldukça sessiz ve güvenli bir his verdi şimdilik.

• Beğen
Tepkiler: omeroz
Geri