Başbakanın Galatasaray ile İlgili Sözleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap vermiyorum.
Saygı duyuyorum görüşünüze.
Herkesin gönlünde bir aslan yatıyor.
Allah herkesi sevdikleriyle haşreylesin :)

İnsanın her yaşta verimli olabileceği bir alan mutlaka vardır. Boş insansam beni ne yapsın devlet. Haksız mıyım. Herkes mutlaka değerlendirilir. Verim alamadıgın işçiyi tutar mısın çoluğu çocuğu var diye. Yoksa sistem batar, çöker. Acı ama gerçek bu.

İleri ki yaşlarda fikir ve tecrübesi ile değerlendirilebilir.
Ayrıca kadın bireysel emekli idi ve tazminatını da verdiler.
Sizin sırtınız sağlam demek ki.

Ne alakası var Hakan bey,
Zorumuza gitse de gerçek bu. Ağlamayana meme, çalışmayana para vermezler.
Vermemek lazım.
Oradan bakınca arkam sağlam gözüküyor demek...
Yoksa siz yan gelip yatarak mı kazanıyorsunuz ki ve rahatınızın kaçmasından endişe ediyorsunuz.
Buradan durumunuz öyle görünüyor...

Şu da bir gerçek ki Hakan bey, kadrolu elemanı mı çalıştırmak daha kolay sözleşmeliyi mi.
Bunun içindeyiz ve görüyoruz ki sözleşmeli canını dişine takarak çalışıyor. Bence sözleşmelinin maaşı ve özlük hakları daha fazla olmalı.
saygılar...

Fazla çalışana daha fazla verilsin ona birşey demiyorum ama 25 yaşındayken günde 50 adet üreten bir işçi, 45 yaşına geldiğinde günde 48 adet üretebiliyor diye 15-20 yıllık işinden işinden çıkarılması bence insanlık dışı.

benim gönlümde kartal var :D

Ne alakası var Hakan bey,
Zorumuza gitse de gerçek bu. Ağlamayana meme, çalışmayana para vermezler.
Vermemek lazım.
Oradan bakınca arkam sağlam gözüküyor demek...
Yoksa siz yan gelip yatarak mı kazanıyorsunuz ki ve rahatınızın kaçmasından endişe ediyorsunuz.
Buradan durumunuz öyle görünüyor...
Ben ağır sanayi sınıfında olan bir fabrikada üretim ve montaj işçisiyim. Sanırım bundan birşeyler çıkarabilirsiniz...

Haklısınız demek istediğimi tam olarak anlamadınız galiba. Her insanın değişik yaşlarda alınabilecek verimi vardır o oranda hizmet beklersin veya farklı bir platforma yönlendirirsin. Mesela 45 yaşın üstündekileri yardımcı pozisyonuna alırsın. Ortak amacımız üreten toplum. Hep bu yüzden geri kalmadık mı Avrupadan adamlar 60 yaşına gelmiş haala çalışıyorlar.
Refah seviyelerimiz arasında uçurum var.

Almancı deriz ya gurbetçi hemşerilerimizle konuşuyorum arı gibiyiz evde çoluk çocuk herkes çalışıyor diyor. Ama bizde öyle mi tam tersi...

Neyse kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin.
Benden bu kadar.
Saygılar...

Bu protestoyu yapan taraftarın duruşu senin gibilerin iradesidir , Halkın idaresi olamaz.

Yaşçada Büyüksünüz Saygısızlık Yapamam Size..Yalnız RECEB BEY Kendi Görüşlerine Uyanlara "HALKIN İRADESİ" - Sizinde Söylediğiniz Gibi Protesto Amaçlı Vs Görüşler İse SENİN "GİBİLERİN İRADESİ" - Ben Türkiye Cumhuriyetinin Vatandaşı Değilmiyim Neden İktidardaki Partiyi Destekleyenler Halk Desteklemeyenler "SENİN GİBİLER" İfadesini Alıyor Bu Ülkede Neden İktidardaki Parti %40 Oy Alıyorsa Bu %40'ın İradesi Oluyor Geri Kalan %60 Bu Ülkede Yaşamıyor mu Hiç Mi Görüşleri Dikkate Alınmayacak DİLEĞİM ŞU Kİ TEZ ZAMANDA ÜLKEMİN BAŞINA ( Sosyalist , demokratik , gerektiğinde milliyetçi , tüm insanların dostça yaşayabileceği , DÜRÜST BİR PARTİ GELİR'DE BENIM GİBİ DÜŞÜNEN %60 MUHALİF OLAN KESİMİN'DE GÖRÜŞLERİNİ ALAN BIZ BU INSANLARIN OYUNU NEDEN ALAMIYORUZ DIYE DUSUNEN BIR PARTI GELIR )

Haklısınız demek istediğimi tam olarak anlamadınız galiba. Her insanın değişik yaşlarda alınabilecek verimi vardır o oranda hizmet beklersin veya farklı bir platforma yönlendirirsin. Mesela 45 yaşın üstündekileri yardımcı pozisyonuna alırsın. Ortak amacımız üreten toplum. Hep bu yüzden geri kalmadık mı Avrupadan adamlar 60 yaşına gelmiş haala çalışıyorlar.
Refah seviyelerimiz arasında uçurum var.

Almancı deriz ya gurbetçi hemşerilerimizle konuşuyorum arı gibiyiz evde çoluk çocuk herkes çalışıyor diyor. Ama bizde öyle mi tam tersi...

Neyse kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin.
Benden bu kadar.
Saygılar...
Helal olsun, siz de edin. Saygı benden;)

aclısta böyle bırsey olması belkı yakısıksız kalıyor ama bızım sabrımız taştı kardesım herkes akıllı olsun mesajı verdı taraftar adnan polat önlemını alsın yakında turbınde sahaya ınerse bu gidiste şaşmam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri