Başbakanın Galatasaray ile İlgili Sözleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aynen öyle çarşaflıları bir yere toplarlar, 21. yüzyıl türkiyesinden görüntüler diye Medya! da manşet atılır.

ülke nereye gidiyor diye yaygaralar koparılmaya başlanır.Aynen şimdilerde olduğu gibi..
Buda onların taktiği alıştık artık, başka bildikleride yok zaten :)

seçim yaklaştı. artık gemicikler, deniz fenerleri havada uçuşur. yarında iki çarşaflı bi yerde görüntülenir. ooo suyundanda koy. ertesi günde "ooo bunlar hilafet istiyor" diye çıkar ordu göreve pankartı asarlar. Tamam işte okeye dördünce de gerekmez artık. geçelim bunları efendiler. iştir kişinin aynasu sözüne bakılmaz. alışmış bizim milletimiz borç harç içinde yaşamaya, 4 - 5 zümrenin ülkenin birikimini yemesine. kimse iktidarın her yaptığı doğrudur demiyor zaten. muhakkak yanlışları da vardır. Ancak maalesef birileri herşeyine yanlış diyor. bu vicdana sığmaz. şimdi birileri bana AKP ci diyecek. ya da bunları savunmayana CHP li. neyse ney işte. ben bişeyci değilim kardeşim. ben daha güzel bir ülkede yaşamak istiyorum. tıpkı herkes gibi. ama aklımı kullanıyorum ben. saçma sapan hizipciliğe, körü körüne inanmıyorum. Bu ülkeye hizmet eden herkes saygındır benim için. Adam MEB onaylı kitaplardaki şiiri okudu diye yapmadıklarını bırakmadılar öbür siyasetçi bu ülkenin insanlarını inandığı dinin peygamberine küfretti kimsenin kılı kıpırdamadı. vatandaş ıslıklamışmış. gardaşım o vatandaş gerktiğinde gerektiği tepkiyi veremiyor diye ortaçağdayız hala. bırakın bu hizpçiliği. Ülkeme hizmet eden başımın tacıdır. vesselam.

Aynen katılıyorum arkadaşım, çekemeyenler çatlasın.

acıkcası şunu söylemeliyim akp iktidarından hoşnut değilim ama haziranda secim ve oy verilebilicek doğru dürüst bir lider göremiyorum osman pamuk oğlu var ama oda cok akif değil şuan.cem uzan vardı recep beye okdar dil uzattıki bitirdiler.yoksa cem uzan bugün ülkeye gelsin tek başına iktidar olur denzli valisi dümdüz yolda otobanda araba parcalandı.muhsin yazıcı oğlu keza öylesine cep tel. 112 ye arayan muhabirin sinyali bulunamıyo enterasan.. ıspartada düşen uçak öolen mühendisler ve kaybolan leptop içinde bilimsel olarak türkiye için önemli notlar.ha bide ab nin öneriisi var kürt sorununu cözün kıbrıs sorununu cözün ermeni sorununu cözün siyasi parti kapatmayı durdurun (hakve eşitlik partisi kapatıldıktan sonra ama gerekceyse idam cezasını tekrar getiricek diye insan haklarına aykırıymış)..ab politaksıı hiçbir zaman anlamadım zaten ona yapılan masrafları ülkemize yapsaydık türkiye avrupa sıtandarlarından daha faza olurdu..herzaman diyorum şu ülkede PETROL ÜRÜNLERİ fiyatlarını düzeltsinler ülke 5 yılda tüm borclarını sıfırlayıp amorti etmezse beni assınlar..

fazla yazmıcam ergenekondan iceri alıcaklar.. dahaa 5 aylık kızım var benim :)

Son düzenleme:
acıkcası şunu söylemeliyim akp iktidarından hoşnut değilim ama haziranda secim ve oy verilebilicek doğru dürüst bir lider göremiyorum osman pamuk oğlu var ama oda cok akif değil şuan.cem uzan vardı recep beye okdar dil uzattıki bitirdiler.yoksa cem uzan bugün ülkeye gelsin tek başına iktidar olur denzli valisi dümdüz yolda otobanda araba parcalandı.muhsin yazıcı oğlu keza öylesine cep tel. 112 ye arayan muhabirin sinyali bulunamıyo enterasan.. ıspartada düşen uçak öolen mühendisler ve kaybolan leptop içinde bilimsel olarak türkiye için önemli notlar.ha bide ab nin öneriisi var kürt sorununu cözün kıbrıs sorununu cözün ermeni sorununu cözün siyasi parti kapatmayı durdurun (hakve eşitlik partisi kapatıldıktan sonra ama gerekceyse idam cezasını tekrar getiricek diye insan haklarına aykırıymış)..ab politaksıı hiçbir zaman anlamadım zaten ona yapılan masrafları ülkemize yapsaydık türkiye avrupa sıtandarlarından daha faza olurdu..herzaman diyorum şu ülkede PETROL ÜRÜNLERİ fiyatlarını düzeltsinler ülke 5 yılda tüm borclarını sıfırlayıp amorti etmezse beni assınlar..

fazla yazmıcam ergenekondan iceri alıcaklık da 5 aylık kızım var benim :)

Allah kızınızı size sizi kızınıza bağışlasın. :) Siz merak etmeyin devlet aciz değil kimi alıp almayacağını bilir.

Alıntı:
mucipoz´isimli üyeden Alıntı
Hortumlamadı ya , senin benim yararıma kullandı , başkaları bunu da yapmadı, hizmet edene kızarsak darıltırız , kim olursa olsun ; etmeyene tepki gösterelim , edeni tebrik edelim,[/QUOTE
deniz feneridavası , oğluna gemi ,üsküdarda 7 milyonluk villa amerikada ev isviçre bankalarında 7 milyar dolar para

Bu iddialar kimin ? senin mi , chp nin mi ?

bu tarz da alıntılar yapıp altın x partinin cvbı mı diye yazınca ister istemez bu soru aklıma geldi

ki bundan önceki mesajımın başında da tepkide hoşnut olmadığımı dile getirmiştim neyse polemik ortaya çıkardıysam kusura bakmayın ben sadece yazdıklarınız doğrultusunda düşüncelerimi dile getirdi

Cem Uzan tek başına iktidar mı olacaktı
puhaahahahahahhahaha. :D

Yazdıklarınıza dikkat edin arkadaşlar artık hiçbir kayıt silinmiyor IPv6 standardı geliyormuş ona göre içeri alınabiliriz. Hayatımız kayar sonra...

Tehdit olarak algılamayın. Facede veya başka yerlerdeki yazılarınızı kontrol edin.
Sonra Bertaraf olmayalım :D

Gelin itiraf edin bu iktidar şimdiye kadar gelmiş en iyi iktidar... Alternatifi yok

Son düzenleme:
Allah kızınızı size sizi kızınıza bağışlasın. :) Siz merak etmeyin devlet aciz değil kimi alıp almayacağını bilir.

Amin.

fazla yazmıcam ergenekondan iceri alıcaklık da 5 aylık kızım var benim :)

ya nasıl düzeltecek petrol fiyatını. Zaten hazinenin çok büyük ksımı vergi ve bunun da çok büyük ksımı petrolden geliyor. Üretmedikten sonra maalesef çaresi yok. Tarımı yeterince desteklemiyor mevcut hükümet. Denzicilik balıkçlık aynen böyle. Bunları eleştirsek ideoloji yapacağımıza. HEr şey çok daha çabuk düzelir.

ben takım tutar gibi parti marti tutmam. bu ülke için gerçekten çalışanı tutarım, daha iyi ve dürüst bir parti gelsin oyumuz onlara.

aslında hepimiz bu şekilde yapsak ülke olarak bizi kimse tutamaz :)

ben takım tutar gibi parti marti tutmam. bu ülke için gerçekten çalışanı tutarım, daha iyi ve dürüst bir parti gelsin oyumuz onlara.

aslında hepimiz bu şekilde yapsak ülke olarak bizi kimse tutamaz :)

aklın yolu bir. kasinlikle size katılıyorum. O da olacak yeter ki ön yargılardan kurtulalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri