Başbakanın Galatasaray ile İlgili Sözleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya nasıl düzeltecek petrol fiyatını. Zaten hazinenin çok büyük ksımı vergi ve bunun da çok büyük ksımı petrolden geliyor. Üretmedikten sonra maalesef çaresi yok. Tarımı yeterince desteklemiyor mevcut hükümet. Denzicilik balıkçlık aynen böyle. Bunları eleştirsek ideoloji yapacağımıza. HEr şey çok daha çabuk düzelir.

Haklısın arkadaşım, biraz ilave de benden, tüm ürünlerde KDV %18 den %5 e düşürülmeli ( Petrol da dahil ) , ancak vergi politikası çok sağlam olmalı ve ABD deki gibi vergi vermeyene ağır cezalar getirilmeli, vergi tabana yayılmalı, kaçakçılık önlenmeli, Asgari ücret hayat standartlarına yükseltilmeli, üretim teşfik edilmeli..

Haklısın arkadaşım, biraz ilave de benden, tüm ürünlerde KDV %18 den %5 e düşürülmeli ( Petrol da dahil ) , ancak vergi politikası çok sağlam olmalı ve ABD deki gibi vergi vermeyene ağır cezalar getirilmeli, vergi tabana yayılmalı, kaçakçılık önlenmeli, Asgari ücret hayat standartlarına yükseltilmeli, üretim teşfik edilmeli..

bunları konuşmalı bu sayfalarda bence. emnim diğer arkadaşlarında buna benzer ya da aynı doğrultudafikirleri vardır. amacımız aynı. daha iyi yaşamak.

ben takım tutar gibi parti marti tutmam. bu ülke için gerçekten çalışanı tutarım, daha iyi ve dürüst bir parti gelsin oyumuz onlara.

aslında hepimiz bu şekilde yapsak ülke olarak bizi kimse tutamaz :)

Mükemmel yorum. Tebrikler,

Evet güzel çözümlere gelince bende bir örnek vereyim performansa dayalı maaş sistemi gelmeli.

Geçen ülke tv de izlemiştim kadın 40 lı yaşlarda idi ve elektrik süpürgesi fabrikasında çalışıyordu, önüne gelen işi 41 sn de yapmalıydı birkaç kez yetiştiremeyince kadının işine son verdiler. Yani üretimde zamanlama hatası yapanı fabrikadan atıyorlardı.

Demek ki daima "Padişahım çok yaşa" diyeceğiz

Allah kızınızı size sizi kızınıza bağışlasın. :) Siz merak etmeyin devlet aciz değil kimi alıp almayacağını bilir.
kimi alıp almayacğını bilirde..kimleri bırakıp bırakmayacağını bilse oda iyi olur.bıraktıkları hakkında tutuklama kararı cıkartmışlar :D

Dün stadta yuhalayanlar, Türkiye'nin görünmeyen yüzü..

Her mitingte ağızlarının suyu akan kişiler desteklediği zaman herşey toz pembe, ama öğrenci, taraftar yuhalayınca 'tukaka'...

Her bireyin, başbakanı ve görüşlerini destekleme zorunluluğu yok..

Yuhalamanın yeri stad değil diyenler, napsalardı dünki taraftar? Taksim'de toplanıp mı yuhalasalardı???

Ardından cop ve biber gazına mı maruz kalsalardı?

Konuşulacak okadar konu varken, bu olaylar birçok detayı örtüyor..

Öncelikle başbakanın, neden yuhalandım, neden bu tepkiyi aldım diye düşünüp, öz eleştiri yapması gerekiyor...

futboll benı aşarr ılgım dısı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri