Başbakanın Galatasaray ile İlgili Sözleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi sende üzerinde ki formayı çıkartıp da yorum yapsaydın daha iyi olmaz mıydı??
durum karşısında diğer rakiplerin hakkında onlar bıunları yapıyor demek yerine hep birlikte demek daha mantıklı değil mii???

kesinlikle bende bu tipte bir olayı tasbip etmiyorum ve hangi stadda olursa olsun onaylamıyorum yapnalara da lanet okuyorum
Ali ya yazdıklarımı tam okumamışsın ya da ben duygularımı tam ifade edememişim. Ben diyorum ki her kim olursa olsun, nerede olursa olsun davet edilen bir kişi yuhalanamazzzzzzzz. Bir kişiye neden davetiye gönderilir, neden buyur edilir? Hakaret etmek için mi? Şunu kabul edelim ki GS, FB, BJK, TS ..... stadlarına maç seyretmek için davet edilen rakip takımın yöneticileri yuhalanıyor, yani bu tür yakışıksız bir hareket her stadda oluyor.

Bu temennine katılmamak elde değil. Yanlız konu sanki bu tür saygısızlığı GS taraftarları yapıyor başkaları olsaydı yapmazdı gibi anlaşılmış.

Recep beyin her yaptığını onaylamasam da devlet desteği ile gayet güzel bir stad ortaya çıkarmıştırr ve GS ye armağan etmiştir bu olay yuhalanacak bir olay değil

niye farklı birses çıkınca rahatsız oluıyosunuz.babasının hayrınamı yaptırdı senden benden aldığı vergiyle yapıldı orası.

Peki bundan öncekiler ne yapıyorlardı vergilerle ? Dünya standartlarında bir stadımız oldu... O stad Galatasaray'dan önce Türkiye'nin stadıdır.. Kaçımız yurt dışında ki stadyumları görüpte iç geçirmiyoruz ? Alın işte aynı güzellikte bizimde bir stadımız var. Gönül ister ki yayılsın,daha çok şehirimize yapılsın bu ama insanlarımızın tepkileri bu şekilde olunca pek mümkün görünmüyor..

Ne olursa olsun.. O gün orada güzel bir işin açılışı yapılıyordu.. Ve o işin yapımında/bitiminde büyük emekleri olan bir insan o şekilde orada yuhalanmamalıydı.. Maalesef ki insanımız tepkisini nerede,ne zaman vereceğini kestiremiyor..

"Bole bi serefsizlik yok.. Nankorsunuz.. Kimin sayesinde o statda mac izliosunuz. Kim yapti lan o stadi size. Gerizekali kus beyinliler.."
bu da egemen bağışın twitterdan galatasaraylılara cevabı (üsluba dikkat lütfen yorumsuz)

Keşke olmasaydı bunlar...

Ancak RTE'nin üslup konusunda nasıl birisi olduğunu birazcık anladıysak milletin verdiği tepki de normal karşılanabilir. Ulu orta "Ananı da al git" diye bir çiftçiye seslenen bir başbakan için üslup tartışması yapmak biraz saçma olur.

Ağzınızı öpeyim ya.

Peki bundan öncekiler ne yapıyorlardı vergilerle ? Dünya standartlarında bir stadımız oldu... O stad Galatasaray'dan önce Türkiye'nin stadıdır.. Kaçımız yurt dışında ki stadyumları görüpte iç geçirmiyoruz ? Alın işte aynı güzellikte bizimde bir stadımız var. Gönül ister ki yayılsın,daha çok şehirimize yapılsın bu ama insanlarımızın tepkileri bu şekilde olunca pek mümkün görünmüyor..

Ne olursa olsun.. O gün orada güzel bir işin açılışı yapılıyordu.. Ve o işin yapımında/bitiminde büyük emekleri olan bir insan o şekilde orada yuhalanmamalıydı.. Maalesef ki insanımız tepkisini nerede,ne zaman vereceğini kestiremiyor..

+1
Çok güzel bir yorum.

"Bole bi serefsizlik yok.. Nankorsunuz.. Kimin sayesinde o statda mac izliosunuz. Kim yapti lan o stadi size. Gerizekali kus beyinliler.."
bu da egemen bağışın twitterdan galatasaraylılara cevabı (üsluba dikkat lütfen yorumsuz)

Galatasaray taraftarlarının yapmış olduğu protestoya çirkin diyenler bu ve bunun gibi bazı akplilerin gs taraftarı için söyledikleri sözleri karşısında susma haklarını kullanıyorlar.:confused:

bu doğruysa eğer, bunu bir bakan söylemişse her şeyi normal karşılayıp yorumsuz bırakmak lazım. ne diyeceğimi bilemedim inanın.

Koskoca Türkiye'nin başbakanına yapılan çok büyük bir saygısızlık ve edepsizlikten başka birşey değil.

Kendini bilmez terbiyesizlerle doldu ortalık..

mynet ten baktım, ifade egemen bağışın müşavirine aitmiş.

ne misafiri ya.. bunu kaçbin kişi yapmış halkın iradesidir saygı duymak gerekir çiftçi yapar saygısızlık işçi yapar saygısızlık binlerce insan yapar saygısızlık kardeşim bu bir şekilde tepkidir saygı duyulur başkada bişey söylenemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri