gecmis olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kabahatli olacağım veya olacağınız bir durum yok siz seridinizde gidiyorsunuz.ve başka bir araç sizin üzerinize doğru geliyor siz ne kadar kurtarmak için uğraşsanızda başarılı olamıyorsunuz hem sağ taraftan darbe alıyorsunuz hem sol tarafı bariyere dayıyorsunuz.burda ben elimden geleni yaptım.eğer sizin gerçekten bir kabahatiniz yoksa kimse sizi kabahatli görmez.iyi dilekleriniz içinde tşkler.geçmiş olsun Allah korumuş yine
ama aklıma ne geldi başlığı okuyunca
bu mesajı bi bayan yazsa %50 si kabahati bayan söförde bulurdu gibi geldi![]()
eleştiri olarak algılamadım.ama hiç bir zamanda siz bayansınız zaten normaldir gibi düşüncede olmadım kısaca özetlemek gerekirse olacaksa eğer bayan olmuşsunuz bay olmuşsunuz fark etmiyor.kaza geliyorum demiyor ve geliyor.sonuçta siz olayın nasıl geliştiğini biliyorsunuz size göre sizde suç yok emin olun siz suçsuzsunuzdur.trafikte gayet güzel araç kullanan bayanlarda var .ama ist.da gerçekten trafiği yavaşlatıyorlar desem yanlış olmaz ama kurallara muntazam uyuyorlar sıfıra yakın hata ile yolculuk yapıyorlar diyebilirim.eleştirmek için demedim sakın yanlış anlamayın ve gerçekten içim sızladı fotoları görünce.
içten bir şekilde gelmiş geçmiş olsun diyorum.
deyişim şundan buna benzer bir kazayı bir kaç sene önce bende yapmıştım ve konu açıldığında dinleyen erkeklerin yarısının yüzünde bayan değilmisiniz ne olacak ifadesi vardı o aklıma geldi, yanlış anlamanızı istemem aynı şey başıma geldiği içinde derdinizi en iyi anlayabilecek kişilerdenim.
tam tersi ticari minibüs değil de biraz daha binek bi araç olsaydı karşıdaki bayan sürücüymdü diye düşünürdükgeçmiş olsun Allah korumuş yine
ama aklıma ne geldi başlığı okuyunca
bu mesajı bi bayan yazsa %50 si kabahati bayan söförde bulurdu gibi geldi![]()
tam tersi ticari minibüs değil de biraz daha binek bi araç olsaydı karşıdaki bayan sürücüymdü diye düşünürdük![]()