bende kaza yaptım yapmak zorunda kaldım

Çok gecmiş olsun.

Çok gecmiş olsun.

iyi temennileriniz için hepinize tşk ederim allah kimseye kaza bela vermesin.bu sabah eksper dosyaları aldı.hafta içi sonuçu iletecekmiş,bakalım ihale kime kalacak

ilker geçmiş olsun nerede oturuyorsun avcılar taraflarımı

çok geçmiş olsun.şimdi o hasar için aracın 1 haftadan fazla sanayide kalması lazım.o arada da arabasız kalmak çok kötü bir duygu,hemde hiçbir suçun yokken.yaşadığım için biliyorum.neyse cana gelmemiş çok şükür.

Çok büyük geçmiş olsun kardeş... Bu şanssızlıklar umarım tez zamanda peşini bırakır.

geçmiş olsun.Allah daha büyük kazalar vermesin.

çok geçmiş olsun.şimdi o hasar için aracın 1 haftadan fazla sanayide kalması lazım.o arada da arabasız kalmak çok kötü bir duygu,hemde hiçbir suçun yokken.yaşadığım için biliyorum.neyse cana gelmemiş çok şükür.
yok benim iş yerime yakın senelerdir arkadaşım olan kaporta boya servisi var yarın sabah bırakacağım başlayacaklar.sonuç olumlu veya olumsuz olsun en nihayetinde yapılacak bu araba ve ben sabah işe gelirken bırakıyorum arabayı akşam eve giderken alıyorum.bi şekilde hallediyoruz yani şimdi komple boyatacağım aracı tavan hariç niyetimde vardı ama böyleside olsun istememiştim açıkcası

Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın ( Hepimizi ), Amin.

Geri