bende kaza yaptım yapmak zorunda kaldım

Gecmiş olsun ilker sendede ne şans var kardeşim ya allah beterinden saklasin :(
saol burak şans işte ne dersin allah beterinden korusun canımız sağ önemli olan o şimdi sakin kafayla dusunuyorumda belki yan yol değilde E-5 üzerinde gerçekleşse kaza daha ağır olabilirdi sonuçları E-5 üzerinde haliyle daha süratli gidecektim yan yolda 50-60 km ydi hızım ana yolda 120-130 olacaktı belkide kısmet allah yuzumuze baktı yinede.

ilker bey çok geçmiş olsun...senem hanım ben hayatımda iyi bir kadın şoför görmedim ne yalan söyleyeyim

photo0012c.jpg

photo0011r.jpg

photo0013hl.jpg

buda kazadan sonraki bariyere vurmuş hali

İlker öncelikle geçmiş olsun elbette kimse istemez ne malına ne de (Allah korusun) canına zarar gelsin . Bununla geçmiş olsun ve özellikle "minibüscüde gecenin saat 12 sinde işten geliyormuş biraz kafasının dalgın olması birde sağdaki sokaktan çıkan arabadan kaçma sevdası ile benim tepeme çıktı .29 yaşında genç biri adam aşağı indiğinde eli ayağı titriyordu kireç gibi olmuştu.zaten olanda olmuştu geçmiş olsun demekten başka birşey söyleyemedim işin açıkcası." diyerek olayı olgunlukla karşıladığın içide ayrıca taktir ettim Trafik ve adı üzerinde kaza işte kimse bilerek ve isteyerek yapmaz Tekrar geçmiş olsun
Bayan şöfor olayına gelince bence Berat her zamanki gibi haklı :)

Abi çok geçmiş olsun,sende bir şey yok ya önemli olanda o.

gecmis olsun abi uzucu bi durum... allah beterinden saklasin...

Gecmıs olsun

geçmiş olsun

kesin bayanlar yüzünden olmuştur.
minibüs şöförü kime bakıyoduysa artık...

İlginç ve düşündürücü cevap. yani berat kardeş sen şölemi demek istiyon bayan şöför olması önemli değil caddede kaldırımda olsa gene sebebiyet verir gibi bişimi:D

şuda var ufak kazalar büyük kazaların önüne geçer derler çok geçmiş olsun beterinden korusun inşallah...

Geri