Bende kaza yaptım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan decoder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

decoder

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Son günlerde opelim.nette kaza yaptım haberleri coğalmıştı dün o kervana bende katıldım aslında kazada sayılmazya park halindeki aracıma dangallağın biri arka bagajdan vurdu kaza kısaca şöyle gercekleşti ben önde o arkada ana caddeye cıkmak için ilerliyorduk ana caddede belediyenin yol calışması vardı ve ana caddeye cıkan yol kapalı idi ikimizde durduk yan sokağa girip bir sonraki sokaktan caddeye girecektik ben yan sokağın tam girşinde durmuştum az geri alıp sokağa girmem gerekiyordu ama arkadaki arac sıfır denecek bir şekilde durmuştu mecburen 3/4 metre kadar ileri alıp onun yan sokağa girmesini beklemiştim aracımı geri vitese koyup onun gitmesini beklerken yan koltuktaki sigorta dosyamı evden uzaklaşmadan bir kontrol edeyim diye aklıma geldi tam dosyayı almıştımki gümmmmmmm diye bir ses meğer dangalak sokaktan devam etmek yerine geri dönüp geldiği yolda tekrar yukarı bağlantı yoluna cıkmak sonuç resimler anlatsın
resim026f.jpg

resim027r.jpg

resim024u.jpg

resim025p.jpg

büyük geçmiş olsun abi ya cana gelmesin ne yapalım. tekrar geçmiş olsun. saygılar.

İnsan kendi başına gelmeyince bilmez ama çok kötü bir durum olsa gerek,Çok geçmiş olsun.

Adam hiç durmamış sanki, iyice içeri doğru geçirmiş bagajı :S

Kaza Tespit Tutanağı yazdınızmı?

geçmiş olsun.

ford ta görünürde çok bişey yok. opelin bagaj anormal girmiş içeri...

geçmiş olsun...

İnsan kendi başına gelmeyince bilmez ama çok kötü bir durum olsa gerek,Çok geçmiş olsun.

Adam hiç durmamış sanki, iyice içeri doğru geçirmiş bagajı :S

Kaza Tespit Tutanağı yazdınızmı?
teşekürler arkadaşlar allah cümlemize kazasız belasız sürüşler nasip etsin
vuran kişi genc biri idi yanında okula götürdüğü ikide kız vardı ararcı geri vitesten ileri vitese almadan birazda kızlara havamı yapmak istediyse gaza yüklenmiş ve transitin en saglam yeri yani direklerin olduğu bolge benim aracın en zayıf yerine denk gelince bagaja cama kadar içeri sokmuş kaza tutanağınıda o şeklide düzenledik ararcım şuan serviste tamponda birşey yok bagaj acılınca düzeldi bir karış kadar boya yiyecek ama bagaj kapağı komple değişecek tatiln ara girmesi teslim tarihini biraz uzattı carşamba alacaktım aracı ama cumaya kaldı

geçmiş olsun

geçmiş olsun cana zarar gelmesin araba yapılır o tampon kırılmadı diyorsunuz ilginç

geçmiş olsun.

ford ta görünürde çok bişey yok. opelin bagaj anormal girmiş içeri...
fotğraflarda şöyle bir hata yaptık hem ben transit sürcüsü aracları yerinden aldık sonra fotoğrafları cekmek için tekrardan yanaştırdık ilk hali ford birazdaha sağa doğru ve yandı benim arac ise 1/2 metre daha aşağıda idi

geçmiş olsun cana zarar gelmesin araba yapılır o tampon kırılmadı diyorsunuz ilginç
bende tampon kırıldı sanmıştım ama sevris bagajı actığında tampon fazla bir güc kullanmadan cekme ile düzeltildi kırık felan yoktu

Geçmiş olsun, adı üzerinde kaza ama insan da biraz dikkat etmeli. Koca münibüsün sürücüsü geri geri gitmeye çalışıyor, üstelik arkasını da net olarak göremediği halde neden hızlı gider ki? Allah korusun arkasında çoluk çocuk da olabilirdi. Ben yetkili olsam özellikle arka görüş problemi olan her araca park sensörü+özellikle de okul servislerinde buna ilave olarak geri vites sesli ikazını zorunlu hale getirtirdim.

Geri