sorun tamamen lpg ayarı bendede aynı sorun vardı çok şükür kalmadı sorun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim de 2001 model Astra'da aynı problem var. Egr valfi temizlendi, enjektörler temizlendi ama geçmedi. Gazda sorun yok, benzinde var. Böyle bir problem olduğunu bilseydim Astra almazdım. Epey zamandır uğraştırıyor ve şimdiden 150 tl harcattı bana.
Sorun astra değil iyi usta meselesi.Benim de 2001 model Astra'da aynı problem var. Egr valfi temizlendi, enjektörler temizlendi ama geçmedi. Gazda sorun yok, benzinde var. Böyle bir problem olduğunu bilseydim Astra almazdım. Epey zamandır uğraştırıyor ve şimdiden 150 tl harcattı bana.
lpg ayarı düzgün yapılmadığı zaman benzin ayarını da bozuyor. benzin zamanlaması saptığı için düzgün çalışamıyor. lpg ayarı yaptırın. ben aynı sorunu iki defa yaşadım. ikisinde de lpg ayarı ile kurtuldumBenim de 2001 model Astra'da aynı problem var. Egr valfi temizlendi, enjektörler temizlendi ama geçmedi. Gazda sorun yok, benzinde var. Böyle bir problem olduğunu bilseydim Astra almazdım. Epey zamandır uğraştırıyor ve şimdiden 150 tl harcattı bana.
Usta kimdir hocam adresi varsa ihtiyacı olan başka bir arkadaşa da faydası olurSorun birkaç ay önce halloldu. Cevabı ancak yazabiliyorum. Mesele ustada imiş. Ankara'daki bir usta sorunu anında çözdü. Enjektör kablosunda temassızlık varmış. Kafasını değiştirdi, taktı halloldu.
Ustam benim arabaya da bir el atarmisin aynısı bendede varsorun tamamen lpg ayarı bendede aynı sorun vardı çok şükür kalmadı sorun