Benzinde gaz yememe ve tekleme sorunu.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zsahin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2004 1,4 benzinli corsa sahibiyim aracım benzinde tekliyo pır pır calışıyo servise götürdüm 1 ve 4 üncü silindir de tekleme yazıyor bobin bujiler enjektörler ve egr temizligi yapıldı ama sonuc hala aynı sibob olabilir dediler ama baska bi ustada elektriksel olabilicegini soyledı yardımınıza ihtiyacım var simdiden çok teşekkür ederimmm :(
Sorunun çözümünü banada soylermisiniz

Kesin çözüm:gaz yememe, kerkinme, soğuk çalıştırmada isteksizlerime
Arkadaş bunu iyi oku. Artık bir çok Fuzuli masraftan sonra çözüm bulabildim.
Yapılacaklar
1.lpg ciye gidiniz
2.gaz ayarı için geldiğinizi söyleyin ama benim istediğim şekilde yapacaksınız diyin
Türkiye de usta yok. Bildiği kadar yapabiliyor. Söyleyeceğim konuda ısrar edin. Gerekirse kavga edin.
3.gaz ve benzin zamanlamasını eşitleyin. Tekrar ediyorum gaz ve benzin zamanlamasını eşitleyin. Bunu grafiksel olarak da yaptırın.
4.bir duanızı esergemeyin. Zira sırf bu konu için bir çok foruma üye olup yardımcı olmak
İstedim
Saygılar
Kardeşim benim 2.0 aracım var lpgde jilet gibi gaz yiyor hiç sorun yok benzine aldığım zaman alt devirlerde gaz yemiyor arakadan biri asılıyırcasına gitse bile tekleyerek gidiyor hiç bir arıza göstermiyor pc de çözmedim gitti afr ayarı yaptıram dedim benzinde tekleme varsa yapamyız dediler aracın elektrik tesisatı yeni değişmiş bujiler buji kabloları değişti benzin enjektörlerini tek soketini söküyırum soeun yok yakıt pompası basıncını ölçtürdüm 3 bar ustalara güvenip gidemiyruum gitsem biz o arabaya bakmıyız diyor kafayı yedim ya lpg gaz yemesi güzel sadece ufak belli olmayan bi rolanti dalgalanması var benzine geçince gaz yemiyor ayamı hafif gazdan çekince topluyor ama bu seferde tekleyerek gidiyor ne yapmam gerekli

Geri