bencede mantıksız,sonuçta ticari olduğunu bile düşünsek iki yakıt tipininde yağları ayrı unisex diilya bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
daha 18 yaşındasın ve elinin altında internet var..kullanmasını bildikten sonra çok faydalı yarralı şeyler için kullan onusetap abi haklısın bu iş tecrübeye dayanıyor örnek vermek gerekirse benim sizin kadar tecrübem yok olma yolundayım bana mantıksız geldi diye koyulmaz yazdım ..saygılar..
Eski nesil motorda kullandık, faydasını gördük. VW aracımızda derinden gelen, hafif bir yatak vurma sesi vardı. Uzun süre dizel motor yağı kullandıktan sonra biz sesi duyamıyorduk ama tecrübeliler sesin çok çok azaldığını söylüyordu.Tamircinin Birisi Diyor Ki Yağ Yağdir Benzinlisi Dizeli Olmaz Hem Dizel Yağini Benzinli Motora Katarsan Araba Yağ Yakmaz Hemde Hemen Kararmaz Eskimez Diyor Hatta Adam Arabam Oldu Olali Hiç Benzinli Motor Yaği Kullanmadim Diyor. Bence Mantikli Değil Gibi Ya Sizce?
daha 18 yaşındasın ve elinin altında internet var..kullanmasını bildikten sonra çok faydalı yarralı şeyler için kullan onu