sukru arkadasim ekran super olmus gule gule kullan darisi bizim basimiza
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ederim arkadaşlar, darısı başınıza. Evet arkada bir çıkış var ve eğer çevirici kullanırsanız RGB çıkışla dvd izleniyor. Tabii eğer o girişi kullanırsanız navigasyon yalan olur. Ancak benim CD70 NAVI planım var ve o bağlantı onun. Ancak bu CID Interface ile DVD ve Geri vites kamerasını yapacağım ancak çok açıldık şuan CD70 ile birlikte ekrana falan toplam maliyet 1500 YTL ye yaklaştı. Fazla açılmamak lazım . Ama bu işe bu şekilde son vereceğim. Opel Türkiye ye inat onların yapmadığı her şeyi yapacam:hıh: . BlueTooth gibi üç kuruşluk bir donanımı bile arabaya ekletme hakkını bize vermeyen Opel Türkiye utansın.
Bu arada şunu öğrendim geçenlerde "Garmin" Türkiye için CD ve DVD base şeklinde haritaları hazırlıyormuş. Navteq firması (Opelin avrupa haritalarını hazırlıyor.) Garmini destekliyor. Ben garmin tr ye bir mail attım ancak hala daha bir cevap yok. Eğer tam bir bilgiye ulaşırsam yine yazarım. Ayrıca 2008 Zafiralar ve 2008 Vectra Elegance modelleri istenirse renkli ekran ve navi opsiyonları ile satın alınabiliyormuş. Ayrıca daha 1 yıl önce servislerde satılmayan Navi destekli teypler artık servislerde de satılıyor. Belki bir ihtimal yakın bir tarihte arabamız da bizde navigasyon kullanabiliriz.
kardeş yeni ekranın hayırlı olsun güle güle kullan.(yıkamacılara cizdirme).bende astra sedan var 2008 model cdc40 opera ve renkli ekran var.ben bununla dvd ve navigasyon işini nasıl hallederim.Teşekkür ederim arkadaşlar, darısı başınıza. Evet arkada bir çıkış var ve eğer çevirici kullanırsanız RGB çıkışla dvd izleniyor. Tabii eğer o girişi kullanırsanız navigasyon yalan olur. Ancak benim CD70 NAVI planım var ve o bağlantı onun. Ancak bu CID Interface ile DVD ve Geri vites kamerasını yapacağım ancak çok açıldık şuan CD70 ile birlikte ekrana falan toplam maliyet 1500 YTL ye yaklaştı. Fazla açılmamak lazım . Ama bu işe bu şekilde son vereceğim. Opel Türkiye ye inat onların yapmadığı her şeyi yapacam:hıh: . BlueTooth gibi üç kuruşluk bir donanımı bile arabaya ekletme hakkını bize vermeyen Opel Türkiye utansın.
Bu arada şunu öğrendim geçenlerde "Garmin" Türkiye için CD ve DVD base şeklinde haritaları hazırlıyormuş. Navteq firması (Opelin avrupa haritalarını hazırlıyor.) Garmini destekliyor. Ben garmin tr ye bir mail attım ancak hala daha bir cevap yok. Eğer tam bir bilgiye ulaşırsam yine yazarım. Ayrıca 2008 Zafiralar ve 2008 Vectra Elegance modelleri istenirse renkli ekran ve navi opsiyonları ile satın alınabiliyormuş. Ayrıca daha 1 yıl önce servislerde satılmayan Navi destekli teypler artık servislerde de satılıyor. Belki bir ihtimal yakın bir tarihte arabamız da bizde navigasyon kullanabiliriz.
kardeş yeni ekranın hayırlı olsun güle güle kullan.(yıkamacılara cizdirme).bende astra sedan var 2008 model cdc40 opera ve renkli ekran var.ben bununla dvd ve navigasyon işini nasıl hallederim.
Abi, benim bilgim senin radyo renkli ekranı full destekliyor ancak navigasyon yok. Navigasyon için bizim araçlara CD70 NAVI ve DVD90 NAVI taktırtman gerek. Ayrıca bizim ekranlarda DVD veya başka bir harici görüntü cihazından çıkış almak için ara bir elektronik devreye ihtiyacın var. C-CHEF CID Interface V4.2 gibi bir elektronik kart. Bununla RGB cinsinden tüm AUX videolar ekranda görünüyor. Bunu, fehim adlı arkadaşımız italyada bulmuş 250 AVRO. Bende elektronik şeması mevcut, elektronikçi arkadaşlara haber saldım en ucuz yolu arıyorum. Ancak çoğu devre elemanları özelmiş ve TR de yok bir kaç kişi böyle dedi. Bende zaten yurt dışına çıkıyorum parçalara orada bakıcam bir. İrtibatı kesmeyelim. Ben 16 sı yurt dışına çıkıcam. Gelince bu işi bitirmeye çalışacam.