bilgisayar ekranını renkli nasıl yaparız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arcatera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
torpidoya hoş ince tasarımı güzel bir dvd ve tv tunerlı teyip alıcaksın gerisini sen yapmıycaksın zaten işinin ehli bir tesisatçıya gidiceksin o bütün bağlantıları geri kalanı halledicek tertemiz derli toplu sen tek filmini takıp izliyceksin benim tesisatçı bizim cd 30 larda aux çıkışı olduğunu söylemişdi öyle bir durumda tek yapıcağın bağladıkdan sonra teypden aux a geçiş yapman aux a geçiş yapdınmı direk direk torpidodaki teybe bağlanıcak aslında görüntü kısmı olmasa gene rahat olur ama o aparat olucakki dvd deki görüntü ekrana gitsin yada tv tunera geçdinmi tv görüntüsü ekrana ulaşsın..

Beyler elimdeki Astra H Cid ekranı satıyorum ilgilenen arkadaşlar yarın gittigidyora baksınlar selamlar

imzanızı forum kurallarına göre düzenlemeniz gerekiyor aksi takdirde yanlış yere açtığınız konuda silinecek bilginize ayrıca hayırlı satışlar..

yani arkadaşlar sonuç olarak renkli cid ekranı alırsak sıfırlanmış olarak araca direk serviste takılıormu ? bizde vectra c-2 var 2008 model onun ekranı cid mi ? sadece programlama (shoftware) ile açılabilir mi ? şuan almanyadayım şu cid ekranı bir araştırayım bulursam ucuza alayım ozaman türkiyede takılıor yani ?

Arkadaşlar gümrük ebay felan uğraşmam diyorsanız yarın astra h için renkli ekran satıyorum gittigidiyorda ilgilenen arkadaşlar baksınlar selamlar.

evet her cid ekranın her arabaya verilmiş bir serialı var yani bir arabadan çıkarttığın cid ekranı alıp diğer bir arabaya takamıyorsun o ekranın serialını sıfırlatman gerekli.. sıfırlatılmış alırsan orda bir dene gözünle gör emin ol için rahat olsun burada takması basit en basitidinden şükrü arkadaşımız var oda kendi taktırdı sana yol gösterir olmadı onun takdığı yerde taktırırsın allah rızası iin fiyatlar iyise 200 euro civarına falan bulursan banada al tanımıyorsun beni ama inan mesaj sayıma güven geldinmi veririm parasını :) :) bende de c-2 var beraber taktırırz :) ama çıkma ara yada kafti onlar çok çok ucuz olur sakın gidipde opelden sıfırını isteme ben almanyadan servisle direk bağlantıya geçdim adamlar sadece cid ekrana 500 euro dediler sıfır ama ... e bayda görüyorum ben 150 eurodan başlıyor çıkmalar avrupada olsak işde yerinden adamın elden almadan önce test ederiz oluyorsa sıfırlanmışsa alırız ama riskli işde burdan sipariş verdinmi görmeden geliyor..

Arkadaşlar gümrük ebay felan uğraşmam diyorsanız yarın astra h için renkli ekran satıyorum gittigidiyorda ilgilenen arkadaşlar baksınlar selamlar.

özgür seninkinin sifre problemi yokmuydu ekranın özelden bir gittigidiyor adresini verirmisin arattım çıkmıyor opel cid diye arattım

Arkadaşlar ekran yanlızca astra h ve zafira b lere uyar bilginiz olsun yarın satış yapıcam gittigidiyorda

Arkadaşlar özelden gelen mesajlardan ekranın sanki bir problemi varmışta ondan satıyormuşum gibi izlemin oluşmuş bu sebeple ekranı İzmirde yetkili opel servisi Opaza bıraktım. Ekranın tüm hikayesini (kod olayı vs..) zaten forumda bulabilirsiniz. Opazda servis bölümünde Veysel bey var almak isteyen tüm arkadaşlara yardımcı olacaktır. Herkese iyi günler dilerim.

Abi, benim bilgim senin radyo renkli ekranı full destekliyor ancak navigasyon yok. Navigasyon için bizim araçlara CD70 NAVI ve DVD90 NAVI taktırtman gerek. Ayrıca bizim ekranlarda DVD veya başka bir harici görüntü cihazından çıkış almak için ara bir elektronik devreye ihtiyacın var. C-CHEF CID Interface V4.2 gibi bir elektronik kart. Bununla RGB cinsinden tüm AUX videolar ekranda görünüyor. Bunu, fehim adlı arkadaşımız italyada bulmuş 250 AVRO. Bende elektronik şeması mevcut, elektronikçi arkadaşlara haber saldım en ucuz yolu arıyorum. Ancak çoğu devre elemanları özelmiş ve TR de yok bir kaç kişi böyle dedi. Bende zaten yurt dışına çıkıyorum parçalara orada bakıcam bir. İrtibatı kesmeyelim. Ben 16 sı yurt dışına çıkıcam. Gelince bu işi bitirmeye çalışacam.

sükrü kardes birde bizim ekrana ve cdc 40 operayı kullanarak park sensörü taktırabilirmiyiz.yani orjınal birşey olabilirmi...

Geri