bilgisayar ekranını renkli nasıl yaparız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arcatera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok güzel ve yakışıklı olmuş :D Allah en iyi günlerde kullanmanı nasip etsin inşallah...Yahu teknoloji gelişti bazı şeyleri anlamakta zorlanıyorum valla devreler kartlar vs vs pek beceremiyorum bu tür işleri.Bizim 76 Opel rocord da bi platin zımparalardık yola devam ederdik en kötü termostat bozulurdu araba hararet yapardı onu da termostadı çıkartıp devirdaimi sürekli hale getirirdik basardık gaza giderdik valla:D ne değişik şeyler çıktı valla.Bende çok istiyorum bu tür bişi ama aracın orjinal halinide bozmak istemiyorum...serial lardan bahsetmişsiniz sıfırlanmalar falan işte anlamadığımızdan hiç bişi yapamıyoruz.yurt dışına da çıkamıyoruz uçak korkum var :Danlicanız bana biraz uzak gibi...şimdi biri şu işi benim anlayabileceğim bir dilden anlatsa desem okadar yazıldı hala anlamadınmı diceksiniz sonuna kadar da haklı olcaksınız valla :):):)ben renkli ekrandan çok o ilk opel amblemi ni ve tv dvd olayını çok istiyorum bunu yaparsam zaten arkaya hemen bi bas atıcam sinema ortamı yaratçam arabam da da işte cahillik her konuda bilgimiz yok malesef.:rolleyes: ama yapan arkadaşı taktir ettim gerçekten emek harcamış ve çok güzel olmuş güle güle kullanmanı dilerim...bir arkadaş yazmış yıkatırken dikkat et çizmesinler diye gerçekten öle adamlar arabamı yıkıyo yoksa başka bişimi yapıyolar belli olmuyo bazen.Nese lafı çok uzattık:rolleyes::rolleyes:

ebayda özgür arkadaşın yardımıyla açık arttırmalara giriyorum ama bir türlü kazanamadım birini iki arkadaşla kontak halindeyim biri firma biri almanyada bu işi yapan türk bir arkadaş o ön ayak olursa istediğimiz fiyatlara ayarlayabilirse burdan her kezi o arkaaşa yönlendiricem cid siz opel kalmıycak :)

yaw renkli ekrani alabilecegimiz guvenilir biyer bulursak cok iyi olur. yurtdisindan siparis isinden pek anlamiyorum yardimci olursaniz cok iyi olur. eger ayarlarsaniz ilk sirada ben varim hemen almak istiyorum :D

arkadaşım çok tesadüfe şu anda bir cid açık arttırmasına girdim arkaşa ingilizce mail attım arkadaş türk çıkdı şansa msn ye falanda ekledim konuşucaz olursa dedim müşteri çok bu işden çok çok iyi para kazanırsın ki biliyorum şu forumdan hiç çıkmassa 50 kişi cid ekran ister ilk ben alıcam bakiyim arkadaş gerçekden temiz iş yapıyorsa güvenilirse diğer arkadaşları temasa geçiririm yok değilse tek ben zarara giriyim benim param gitsinde başkaları yanmasın..

birde bir şirket var çok büyük bir şirket almanyada araba aksesuarları satıyorlar onlarlada temasa geçdim böyle böyle dedim türkiyedeki opellerde cid ekran yok dedim temin ederseniz ikinci el falan hem ucuz olur hemde size çok müşteri çıakrtırım dedim bakalım haberleri bekliyoruz bu arada ben ihalelere girmeye devam ediyorum :)

cid piyasasıda arkadaşar 100 euro ile 150 euro arası ihaleler o arada kazanılıyor yani üstünü vermeyin alıcaklar açık artırmaya giricekler...

Arkadaşlar elimdeki ekranı internettende satışa çıkarmaya karar verdim ister burdan alın ister opazdan veysel beydenalın bilgi alın nasıl isterseniz. gittigidyorda listelendi şuanda ... Taksit de yapıyormuş site :)

sahibindende satılık renkli ekranlı bir elegance var

http://www.sahibinden.com/2008_vectra_elegance_opcWQQaXQQ9526668WQQpXQQdisplayitem

big_9526668_764602_bk9m581.jpg

farklı aynı olsa ben özgürünkini alırdım zaten

sen vectra c signum için olanlara bak sana özelden bir örnek ihale adresi yolladım ben o ihalede 150 euroya kadar çıkdım şimdi izlemedeyim

özgür arkadaşın CİD ekranını aldım ve taktırdım. Herkese tavsiye ederim gerçekten arabanın havasını değiştiriyor. yanlız bir sorun var sanırım, ekran ingilizce. taktıran arkadaşlar acaba bu konuda bilgi verebilirler mi?

arkadaslar sifirlanmis bi ekrani guvenilir nerden alabiliriz??? ebay dekilerin sifirlanmis olup olmadigindan emin olunmaz baska nerden bulabiliriz???

Geri