Çok güzel ve yakışıklı olmuş Allah en iyi günlerde kullanmanı nasip etsin inşallah...Yahu teknoloji gelişti bazı şeyleri anlamakta zorlanıyorum valla devreler kartlar vs vs pek beceremiyorum bu tür işleri.Bizim 76 Opel rocord da bi platin zımparalardık yola devam ederdik en kötü termostat bozulurdu araba hararet yapardı onu da termostadı çıkartıp devirdaimi sürekli hale getirirdik basardık gaza giderdik valla ne değişik şeyler çıktı valla.Bende çok istiyorum bu tür bişi ama aracın orjinal halinide bozmak istemiyorum...serial lardan bahsetmişsiniz sıfırlanmalar falan işte anlamadığımızdan hiç bişi yapamıyoruz.yurt dışına da çıkamıyoruz uçak korkum var anlicanız bana biraz uzak gibi...şimdi biri şu işi benim anlayabileceğim bir dilden anlatsa desem okadar yazıldı hala anlamadınmı diceksiniz sonuna kadar da haklı olcaksınız valla ben renkli ekrandan çok o ilk opel amblemi ni ve tv dvd olayını çok istiyorum bunu yaparsam zaten arkaya hemen bi bas atıcam sinema ortamı yaratçam arabam da da işte cahillik her konuda bilgimiz yok malesef. ama yapan arkadaşı taktir ettim gerçekten emek harcamış ve çok güzel olmuş güle güle kullanmanı dilerim...bir arkadaş yazmış yıkatırken dikkat et çizmesinler diye gerçekten öle adamlar arabamı yıkıyo yoksa başka bişimi yapıyolar belli olmuyo bazen.Nese lafı çok uzattık