bilgisayar ekranını renkli nasıl yaparız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arcatera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
renkli ekran

hayırlı olsun Melih Ekran çok güzel duruyor.

tesekkurler arkadaslar yorumlar icin saol suvi sena gerekli bilgileri ozelden de attim

melih çok sağol bilgileri aldım. bu ekranla bas ve tiz ayyarlar hiç yapılamıyor mu acaba. birde şu yol bilgisyarı bilgileri bu ekranda nası gözüküyor birde onunla ilgili resimleri koyarsan . tam süper olacak

aslında yapılıyor ama sen goremiyorsun ekranda cıkmıyo yaptıkların bunu anlatan arkadaslarda forumda vardı nasıl yapıldıgını ama en iyisi bass ve tiss ayarlarını taktırmadan once yap ve taktır ben oyle yaptım daha onceden dinledigim ayarlarda devam ediyor ve cok memnunum.zaten cıkmayan bi bass bi tiss.onun dısında her sey cıkıyo.arac ve yol bilgilerinide eklerim yakında

kardeş ben çok aradım. vectra c içinde var fakat ekranı sıfır bulmak yada kodu 0000 ayarlanmış olması lazım sıfırı da 500euro civarında
peki sıfır ekran yetkili serviste varmııdr fiyat ne kadardır ?hem şu an yüzde 30 indirm varken alalım diyorum belki toplu alırsakda fiyatı biraz daha aşağı çekeriz

peki sıfır ekran yetkili serviste varmııdr fiyat ne kadardır ?hem şu an yüzde 30 indirm varken alalım diyorum belki toplu alırsakda fiyatı biraz daha aşağı çekeriz
birisi dvd-70 yada dvd 90 la 3000ytl oduğunu bahsetmişti. yani astarı aslını geçiyor

arkdaslar serviste ekranin kendisi montaj haric 3500 ytl hadi yuzde 30 indirim olsan iscilik le birlikte yine 2500 civari sadece ekran 3500 lirada cd 70 desen 2500 de o olsa 5000 yapar keske 3000 e verseler birlikte o na bile zor

ekrani serviste sormustum 2.700 ytl dediler. ben vectra c2 icin ebayden buldum ve aldim. ekran bugun istanbula gelmis. ben ekran ararken c1 ler icin ekran gormustum sifir mi degil mi bilmiyorum ama fiyatlari 100 euro civarindaydi. bence tekrar bakmalisin cunku renkli ekran cok guzel bi olay :D

Geri