bilgisayar ekranını renkli nasıl yaparız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arcatera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
melih tekrar hayirli ugurlu olsun gozun aydin :D

montaj kac saat surdu? montajda yapilan islemler neler? ve en onemlisi montaj icin ne kadar para aldilar???

ayiptir soylemesi bende aldim da benimkide tahminen cuma gunu falan gelir (insallah) o yuzden detaylari ogreneyim de bilgim olsun ;)

montaj 80 cerceve 30 ytl tuttu toplam 110 liraya mal oldu yaklasik 1 saat surdu montaj gid in sifirlanip cikarilmasi ve cid in tanitilmasi falan toplam 1 saatte servisten ciktim aslinda 15 dakikada da yapilir ama orda bir tek sizin aracla ilgilenmiyolar ole olunca 1 saat suruyo ama yinede cok iyi bu arada randevu almadan gitmeyin yoksa aksama kadar beklersiniz orda mutlaka yetkili serviste taktirin bu arada servis takmam diyebilirde haberiniz olsun yapiyolarmis giciklik:Darac cok degisti ciddi anlamda ama diger arkadaslarda oldugu gibi bass ve treble goremiyorum ama ayarlanabiliyomus yinede yani hic bi ozellik kaybolmuyo sadece english dil secenegi var turkce yok ama anlamadigim yeni astra cosmonun ki turkce ekran ayni ama ben de sadece english var bu arada english olmasi fark etmiyo benim icin amerikada 2 yilini geciren biri icin ama sadece ayrinti yani o yuzden soyluyorum bu arada fotolari cep telle cektim cok kotu cikti idare edin

Ekli dosyalar

• Image006.webp
    Image006.webp
    34.4 KB · Görüntüleme: 65
  • Image002.webp
    Image002.webp
    7.9 KB · Görüntüleme: 56
  • Image004.webp
    Image004.webp
    22.9 KB · Görüntüleme: 54
  • Image005.webp
    Image005.webp
    28.1 KB · Görüntüleme: 55
hayirli olsun olay budur....!!!!!!

hayirli olsun gercekten cok guzel olmus benim ekran da bi gelseydi... :D

bende cdc 40 opera oldugu icin bass ve treble ayarlarinda sorun olmaz diye dusunuyorum. ingilizce olmasi da sorun olmaz. bi de melih senin arabada otomatik klima var mi? bi de onceki ekran grafik ekran miydi yoksa 3 satirlik ekrandan miydi??

saolun arkadaslar.burak benım oncekı ekran grafık tam ekrandı portakallar dan.benim klima iklim kontrolllu otomatik.tek anlamadıgım aracta xenonları acınca ekran rengi degisiyo ve ekran ışıgında azalma oluyo daha çozemedım onu acaba neden ama galiba hepsnde var bu ekranın ışıgının azalması

saolun arkadaslar.burak benım oncekı ekran grafık tam ekrandı portakallar dan.benim klima iklim kontrolllu otomatik.tek anlamadıgım aracta xenonları acınca ekran rengi degisiyo ve ekran ışıgında azalma oluyo daha çozemedım onu acaba neden ama galiba hepsnde var bu ekranın ışıgının azalması
Hayırlı olsun,hepsinde var farı açınca ekran ışığı azalması normal yani.....

ekranda klima gostergelerini goremeyince otomatik klima yok sandim o yuzden sordum. ekranin renginin degismesi normal. gece gunduz ayari var istersen hep gece veya hep gunduz ayarinda kullanabiliyosun. sari ekranlarda da gece gunduz ayari var. gunduz sari zemin ustune siyah yazilar oluyo gece ise siyah zemin ustune sari yazilar oluyo...

Geri