bilgisayar ekranını renkli nasıl yaparız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arcatera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu renkli ekrani nerden bulup alabiliriz???

vectra c1 lerdeki renkli ekranla c2 lerdeki renkli ekran ayni mi birbirinden farkli mi?? bence c2 deki renkli ekran daha buyuk yani astra h deki ile ayni...

19846297xh9.jpg

arkdaslar ebayden getirttirdim ekrani 0 hic install edilmemis bakalim yarin gidip alicam urunu postanede beklio telefon actilar gelin alin 299 euro ya aldim bakalim ne olacak dvd 90 navininde siparisini yarin geciorum is sadece interface ye kaldi onuda buldum getirticem dvd film tv falan bakalim girios bi ise ama olay interface de bitio

melih ekranin hayirli olsun... kargo kac gunde geldi? takildiktan sonra fotolari ve montajdaki izlenimlerini bekliyoruz...

bugun ptt pakt mudurlugunu aradim urununuz gumruge takilmadi evinize teslim edilecek diye soylediler ve bana en yakin ptt mudurlugune gonderilmis durumda oldugu belirtildi ve en gec yarin gelecegini soylediler 27 ekimde urunu ebaydan aldim yani 14 gun yapar oda 10 is gunu yapiyotam tamina 11. is gunu elimde teslim olmus olacak muhtemelen yarin alicam ve serviste montaji yapilacak cerceveyi de siparis etmistim oda gelmis beni bekliyolar su anda serviste merak ettigim montajini ne kadara yaparlar tahminim 50 60 lica civarinda da ona gidecek urun bana tam olarak 650+30 cerceve 680 mal olmus oluyo resimleri eklerim

insallah hemen gelir takilir...
hayirlisi cok sahene olacak emin ol

insallah ceyhun bakalım bende beklıyoum bugun gelecek diye varsayıyorum gelsin hemen servise gidicem

Geri