bir cam filmi konusu daha ama bu sefer ön cam için

bence sakın ön cama yaptırma.polisle başın çok derde girer ve bencede 2 numara gusel.benm arabadada war

benim bu zmana kadarki 3 aracımdada 2 numara cam filmi vardı ön camda hiç rahatsız etmiyo açıkçası ... ama yaptırdığın yer ve filmin llumar olması şartıyla bu konuda üsküdardaki ahmeti önerebilirim bu konuda gidip bi araca nasıl film çektiğini izleyen zaten otomatikman ona yaptırır . 5 cam 250 ön camıda 110 gibi yaptırmıştım sanırım ama inanılmaz kaliteli bi film pişman olmazsın ...

ön cama hiç gerek yok..500 ytl de çok yüksek ya..ne bu kriz zamanı 500 fiyat çekmiş.

arkadaş ziebart a yaptırdı vectra b yi.. ön cam dahil.. memnundu

ön camdan vazgeçtiğin iyi olmuş. benim arabada arka cam hariç 1 numara var. arka cam 2 numara. bundan önceki arabamda 2 numaraydı. polisler celladım olmuştu. biraz mıknatıslık var galiba bende :) 1 numara derim. bu arada hayırlı olsun. çok iyi tercih.kazasız belasız inşallah

ben bugün çektirdim film kaliteli olursa görüş açında hiç bir sapma olmuyor tavsiye ederim araç çok tatlı oluyor

Beyler ne olursa olsun film isterse 1milyarlık olsun ama görüntüde illaki bozulma olacak.Hiç olmadı mesafede sapma olur,diğer türlü fizik kurallarına aykırı.Düşünün bir yüzeyi kaplıyorsunuz içerideyken güneş ışının daha az geldiğini anlayabiliyorsunuz.Yani camın ışığı kırma gücünü arttırmışız demektir.Fizik derslerini biraz hatırlayan ne anlatmak istediğimi anlar.Pehlivanoğlu arkdaşım bende yaklaşık bir ay önce ön hariç 2numara çektirdim,söylediklerin tırsıttı beni :)

llumar çektirde 1 numara çektir.. niye dersen ?

benim arka ve yanlar 2 numara iken polis içeri hiç görünmüyor bu ne böyle dedi.. içeride bomba var diye şüpheleniyorum dedi ve filmi söktürdü.bende gittim 1 numaraya çevirdim şimdi aşırı rahatım. yani eh neyse diyebileceği bir koyuluk olmalı polisin. ki 1 numara bile ultraviolet-a ışınlarını kırar..

öte yandan koyu bir filme sahip araçların içinde pahalı bir ses sistemi olduğunu düşünen hırsızlar hiç çekinmeden aracına girebiliyor. bunun örneklerini çok gördüm. gece bile o hırsız senin arabanın içine bakıp eh pek birşey yok riske değmez diyebilmeli.. yoksa hazır girmişken arabanıda götürebilir rahatlıkla..

işte bu sebeplerden dolayı 1 numara tercih et derim. llumar ı en ucuza nerde bulabilirsen onu al derim.

birde araba hayırlı olsun kazasız belasız kullan derim :)

Son düzenleme:
ayenn dediğin gibi yanlar 2 numara ön cam 1 numara pek bi görüş kaybı da yok american cam filmi lummar :)

Gece kullanımının yanında karanlık ve yağışlı havalarda da problem olacak, bence çn cama yaptırma

Geri