bir cam filmi konusu daha ama bu sefer ön cam için

karar sizin tabekiii

Bende 3 numara var nolcak şimdi:)

Zebart kaç numara onerirsiniz peki ?

bendede sonax bayiinden lumar cektirdim cam filmi arka cam 4 yanlar 3 numara en ön camada 2 numara cektirdim :) ama nedense bana hala istedigim koyulugu vermedi diye düşünüyorum param oldugu gibi gidip hepsini bi ton daha koyu yaptırcam ;)

daha koyu yapıldımı bu seferde sorun cıkarılıor (polis) :)

2 numaraya polis bana ceza yazıodu emnıyet kemerıne bagladık işi :)

llumarda ön cam dahil cam filmi fiyatını bilen varmı arkadaşlar ve güvenlik filmi olursa fiyat ne kadar artar bilgisi olan varmı

400 civarı berk sana ahmet ustayı öneririm tanıdığım en iyi filmci ;) üsküdarda yeri llumar ahmet :)

aksarayda 50 tl ye çizilmez film yapiyorlar. denemek için yaptirirsin beğenmezsen daha kalitelisin yaptırırsın. ayrıca el becerin varsa 6 mrtreye 50 cm 1 top film 16 tl civarı. kendin yap hem eğlen hemde içine siner:)

ben sonax bayiginde lumar marka cam filmi cektirdim ön camda dahil toplam 450liraya mal oldu ön cam olmazsa sanırım 350 lira olur.bugunde sonax bayiginde arkadasımın aracının sag ön camına cektircez 45lira fiyat verdiler(hırsız camı patlattıgı için tek cam) ben uzun yola cok gittim cok kötü hava sartlarında aracı kullandım ama görüş acısından bi problem yasamadım filmlerden bu sahsi düşüncem :D

Geri