Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir cam filmi konusu daha ama bu sefer ön cam için
ben arabayı alır almaz maslaktaki gençler otocam a götürdüm.tanzer yakın arkadaşımdır.1 Numara aynalı bütün camları yaptırdım görüşte de hiç bi sıkıntı yaşamıorum
ruhsata işlenmiyo diye biliyorum cam filmlerini ama işallah yanlış biliyorumdur
ama benim cam filmlerime nedense polisler bişey demiyor.hayatımda bi kere cam filmi için ceza yedim ondada polise gider yapmıstım ama polislere karsı ılımlı olduk mu emin olun onlarda ılımlı oluyor bu yuzden pek sorun cıkmıyor
bendede sonax bayiinden lumar cektirdim cam filmi arka cam 4 yanlar 3 numara en ön camada 2 numara cektirdim ama nedense bana hala istedigim koyulugu vermedi diye düşünüyorum param oldugu gibi gidip hepsini bi ton daha koyu yaptırcam
sen direk camlara zift çek kaputada 3 nokta koyarsın plakayada engelli işareti poliste bişi demez
şaka bi yana akşam karanlıkta yada tünele girdiğinde zorluk çekmiyormusun. ben güneş gözlüklerini bile çıkarıyom tünele girerken. yoksa bizde tavuk karasımı var yada senin gözler maşallah gece görüşmü
valla bilmiyorum sizin görmekte zorlandıgınız dogrudur ama ben nedense hiç zorluk cekmiyorum.aksine film olmayan arac kullandıgımda cok tuhaf hissediyorum kendimi
ne bilim aracımın içinin hiç gözükmesini istemiyorum bu yuzden cam filmlerini bi kat daha koyu yaptırcam
herkes sana bakıyor çıplakmış hissi gibi dimi bende muayeneden sonra yaptıracağım hatta kendim yapmak istiyorum 16 tl topu. 1 no yapmayı düşünüyorum güneşi kırsın yeter. bu arada imzandaki kumsal kıyıköy taraflarımı evcik plajına benzettimde...
aynen herkes bana bakıyormuş gibi geliyor evet kardeşim aynen o kıyıköy tarafları ama ben tam olarak neresi bilmiyom.dayımın basakköyde kendine ait yeri var ona ziyarete gittigimde götürmüştü bende kumsalda aracı kuma batırmıstım fotoyuda o anda cekmiştim
Serdar ön camındaki filmin kenarı köşesi kesik gözüküyor yada öyle göze batan kııyıda köşede kötü yer varmı. dikiz aynası sökülüp tekrar yepıştırılıyormu. filmin o kısmı kesiliyormu. ogs de problem yapıyormu.
valla zafer abi öle kesik mesik olmuyor.fimlerim cekilirken basında bekledim.gördügüm kadarıyla anlatım.cam filminin kalıbını öncelikle dıstan cama koyup cıkartıyorlar.dikiz aynasını tutan sapn yeri falan kesiliyor.tamamen sıfıra sıfır kalıp cıkartıldıktan sora içerden cama filmi cekiyolar.yani lafı uzatmadan sölemek gerekirse dısardan bakıldıgında ön camda film oldugu belli olmuyor kesik göze batan yer falanda olmuyor.yaptırcaksan siddetle tavsiye ederim
bu haftaiçi müsait oldugum bigün cam filmlerim bi kat daha koyu yaptırcam ön cama film cekilirken foto ceker koyarım istersen abi