Ynt: Bir Daha OPEL mi.? ASLA....!!!!!!!!!!!
Arkadaşlar Poliçe,Artı GAranti Kontrol Formu ve Garanti kapsam açıklamalarını okuduğumda OPEL'in bu parçanın garantide olmadığını destekleyecek hiçbir açıklaması YOK...!!!!!!!!!!!Aksine Yetkili servis bu sorunun Kullanıcı hatası olmadığını söyleyip Opel Odaktan Tarık Beyinde bu açıklamayı desteklemesinden sonra OPEL'in buna hiç hakkı yok...Kitapçıkta Neler Artı Garanti Kapsamında Değildir? Konu başlığı altında aynen şu yazıyor....; " Opel Artı Garanti her durumda normal aşınma,normal yıpranma,Normal eskime ya da hatalı kullanma veya ihmal sonucu olarak arızalanan parçaları kapsamaz.." Benim sorunum bunların hiçbiriyle tanımlanamaz... Ayrıca Artı Garanti Kontrol Formunun 12.maddesinde Turbo ve Yağ boruları ile Yağ soğutucularının kontrolü diye geçen adımda Garantiye girmeyecek ise Benim Turbo Yağ Hortumumu Kontrol etmek sana mı kaldı be OPEL....Garantiye sokmayacaksan niye kontrol ediyorsun...Vah Opel Vah...
İlk müsait olduğum an bu iki maddeyi kullanarak Kaymakamlığa Hakem Heyetine başvuracağım...şikayet edeceğim kurumlar OPEL ve Ankara Türk Sigorta A.ş olacak... Maddeler bu kadar açık iken kaybedeceğimi düşünmüyorum...