Bir Daha OPEL mi.? ASLA....!!!!!!!!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cbobec1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Bir Daha OPEL mi.? ASLA....!!!!!!!!!!!

Cosmo link' Alıntı:
gm in hervservisi icin yillik garanti kotasi koydugunu biliyor muydunuz? servisler kendilerine ayrilan kotayi gecmiyorlar. yani sorun serislerde degil gm in kendisinde

Böyle bir işleyiş sisteminde kim olursa olsun en sadık, samimi müşterisini o kotadan yararlandırır.

Cosmo link' Alıntı:
yani sorun serislerde degil gm in kendisinde

+100

Sözün özü Opel araç satarak kar edemiyor onun yerine serviste, kurbanlarını sömürüyor, kanını emiyor ama bu düzen böyle çok gitmez merak etmeyin bir gün bir yerden patlak verir.

DERSİMLİ link' Alıntı:
Konuyla ilgili opel hakkında bir iki şeyde ben söylemek istiyorum, Ben bu opelin ....... ... ...... .......... ..... yedi ....... ........ .......... ........ .......,  ;D ........ ........ ...... ...........  dancee söylemek istediklerim bunlar herkese hayırlı günler dilerim.

Konuyla ilgili opel hakkında bir iki şeyde ben söylemek istiyorum, Ben bu opelin çok sıkı bir hayranıyım yedi yıldır opelden başka araba kullanmadım,  ;D anlıyacağınız tam bir fanatiğim  dancee söylemek istediklerim bunlar herkese hayırlı günler dilerim.

Mi acaba :) ?  dancee dancee dancee dancee

Arkadaşlar Günaydın,
Artı Garantiyle ilgili tüm dökümanları herkesin bilgisi olsun diye scan edip Konu başlığı altına  koyacağım...

cbobec link' Alıntı:
Arkadaşlar Günaydın,
Artı Garantiyle ilgili tüm dökümanları herkesin bilgisi olsun diye scan edip Konu başlığı altına  koyacağım...
thnxx çok iyi olur :)

Ben de artı garanti yaptırmıştım yazılanları okuduktan sonra pişman oldum battle_Teroriste

Yapılan yorumlara bakıldığında ortaya çıkan sonuç şu;
Normal garanti sürerken bile servisler tarafından kişilere uygulanan özel durumlar var iken içeriği tam olarak açıklanmayan
ARTI GARANTİ paketiyle biz OPEL kullanıcıları daha çok sömürüleceğiz..Burada OPEL'e düşen şey satmış olduğu ARTI GARANTİ paketlerinin
müşteri lehine düzeltilmesini sağlamak olmalı. Ben kendi adıma şunu söylüyorum...Daha önce de dediğim gibi kullanıcı hatasından kaynaklanan bir sorun olsa hiç peşine düşmezdim..Zaten hiçbir üründe kullanıcı hatası varsa bunu üretici firma ödemez..Ben bunun farkındayım.Ve prosedürlerin nasıl işlediğini çok iyi biliyorum...Daha önce belirttiğim gibi ben de bir Teknikerim...

Arkadaşlar dayımın başından geçen bir olayı sizle paylaşmak istiyorum...Hikaye gerçekten ders dolu..Yetkili servislerin Müşteriye nasıl baktığının bir göstergesi.. Dayım kullanmış olduğu araçla Ankara'ya gidiyor..Ankara yaklaştığında bir yerde araba gitmiyor.Çekici çağırıp ilgili bir yetkili servise götürüyorlar..Arabanın debriyaj balatası kırılmış...Dikkat edin sıyırma filan değil kırılmış..Yetkililer garantiye girmeyeceğini filan söylüyorlar...Dayım da uyanık birisi...Nasıl girmez diye bastırıyor...Ve şöyle diyor...Tamam diyor...Debriyaj balatasını takın..Takmış olduğunuz debriyaj balatasını kullanarak kırın ben size bir değil iki debriyaj balatası vereceğim diyor...Tabii servisdekiler olacakları şeyden oluyorlar...Ve eşşek gibi o balatayı garantiden değiştiriyorlar...Ayrıca şunu da söyleyeyim bu Olay OPEL servisinde geçen bir olay değildir...!!!!

melihksn link' Alıntı:
Konuyla ilgili opel hakkında bir iki şeyde ben söylemek istiyorum, Ben bu opelin çok sıkı bir hayranıyım yedi yıldır opelden başka araba kullanmadım,  ;D anlıyacağınız tam bir fanatiğim  dancee söylemek istediklerim bunlar herkese hayırlı günler dilerim.

Mi acaba :) ?  dancee dancee dancee dancee

Allah bozmasın kardeşim benim opelden aldığım 5 ci aracım tum modellerini kullandım ben bile şikayet ediyorsam sende fazla gevşek bırakma işi bir sabsh bir bakmışsın opel düşmanısın.  ;)

DERSİMLİ link' Alıntı:
Allah bozmasın kardeşim benim opelden aldığım 5 ci aracım tum modellerini kullandım ben bile şikayet ediyorsam sende fazla gevşek bırakma işi bir sabsh bir bakmışsın opel düşmanısın.  ;)

Yok abi ben senin hislerine tercüman olmaya çalıştım :) benim daha 2. aracım opelden dediğin gibi allah bozmasın allah iyi servislerle karşılaştırsın cemi cümlemizi :)

Geri