Bir Daha OPEL mi.? ASLA....!!!!!!!!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cbobec1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Bir Daha OPEL mi.? ASLA....!!!!!!!!!!!

merhabalar. benimde afl farimin ic kisminda ve mercek ustunde lekeler mevcuttu once servisten onay icin fotolar yollandi sonra opel almanyaya mail attim ve gecen hafta farim garantiden degisti.bence sizde mail atmayi deneyin.

earnhardtt link' Alıntı:
merhabalar. benimde afl farimin ic kisminda ve mercek ustunde lekeler mevcuttu once servisten onay icin fotolar yollandi sonra opel almanyaya mail attim ve gecen hafta farim garantiden degisti.bence sizde mail atmayi deneyin.
Arkadaşlar, Almanya'ya mail atınca bu işler yapılıyorsa ;
Almancası iyi olan bir arkadaşın yardımıyla  bizim siteyi refarans vererek yaşadığımız sorunları genel bir maille bildirelim...Adamlar belki bir araştırır...Belki elle tutulur birşey elde ederiz....Bu bence hepimize lazım....şimdi ve daha sonrası için....!!!!!!!!!!!!!!

CALİBRA BG link' Alıntı:
evet sana hak verıyorum  ama opel turkıye hıc bır zzaman bu tavrını değıştıreceğını sanmıyorum  kızgınkırbac
Tavırlarını değiştirmezlerse bu sitede herkesi uyaralım....Biz rezil olduk...Bizden sonrakiler rezil olmasın....Yazık ya insanlara...Dişinden tırnağından kesip biriktirip avrupadaki insanların 2 katı fiyatına bu arabalara biniyoruz...Bunların yaptığına bakın..!!!!

benim servisle ilgili problemlerimde vardi onunla da cok ilgilendiler ve farimi da degistirdiler.hatta GM Turkey diye donus yaptilar.

earnhardtt link' Alıntı:
benim servisle ilgili problemlerimde vardi onunla da cok ilgilendiler ve farimi da degistirdiler.hatta GM Turkey diye donus yaptilar.
Hangi servis acaba ..?

special_Little_thongue_man
earnhardtt link' Alıntı:

Dostum muhtemelen farda bir sorun vardı sende mercek kısmında yani alt bölümlerdede sorun vardı sende sanırım. Eğer sadece gunduz led kisimi olsaydi degisim yapmazlardi birde aracinizin garantisin bitmesine ne kadar var.

pendik atm servisiydi.far da lekeler disinda hic bir problem yoktu zaten bastan red verdiler ondan sonra musteri memnuniyeti acisindan parca siparisi verildi dendi GM Turkey tarafindan.araci alali henuz 14 ay oldu.

earnhardtt link' Alıntı:
pendik atm servisiydi.far da lekeler disinda hic bir problem yoktu zaten bastan red verdiler ondan sonra musteri memnuniyeti acisindan parca siparisi verildi dendi GM Turkey tarafindan.araci alali henuz 14 ay oldu.

Birde garantinin bitmesine 1 ay kala denemek lazım  :) müşteri memnuniyetine gelince şirket adına opelden alınmış her modelden 5 tane aracımız var ve kendimi bildim bileli opel kullanirim başka ne gerekli  023hm

sahsen benim problemlerimle ilgilenildi,cozum bulunuldu ve halledildi.her zaman kotu ornekler olmuyor yani

Geri