Bir Daha OPEL mi.? ASLA....!!!!!!!!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cbobec1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Bir Daha OPEL mi.? ASLA....!!!!!!!!!!!

Yarın Tarık Beyin yanına gideceğim....Dün kar lastiği taktırdım..Araba lifteyken hortuma bakıyım dedim....Çok az miktarda kelepçenin oradan yine sırdırma var..Yarın inşallah sorunu hallederiz Tarık Beyle....Sorunun oring'den kaynaklandığını söylemişti...Hortumda yırtık mırtık yok...!!!

Hiç buralara gelmeyecek bir olay OPEL tarafından buraya taşındı...Almış olduğum bilgilere göre belki de yalnızca bir oring değişimi sorunumu çözecek..Aslında suçlu benim...Hortumun içine girdim...Oringin anasını ağlattım...Bari suçu üzerime alayım da opel rahatlasın...Ya bu nedir..İnşallah bundan sonra OPEL, sigorta firmasıyla yapmış olduğu anlaşmayı full olarak yeniden düzenler....Müşteri yok bu garantiye girer bu girmez diye tedirgin olmaz....  Yaaa....2 L lık bir parca için gelinecek durummuydu bu....Bu olayı Avrupa'da yaşasaydım, beni bu kadar tiksindirmiş olsalardı, beni  tekrar kazanmak için herhalde sıfır bir araç verirlerdi..Ama orası avrupa...Burası Türkiye....!!!!!!!!!!!

ustam hadı gozun aydın dıyelımmı o zmaan  :) inşalah orıng le kurtulursun

CALİBRA BG link' Alıntı:
ustam hadı gozun aydın dıyelımmı o zmaan  :) inşalah orıng le kurtulursun
İnşallah öyle olur da....Sorunu çözmüş olmayız....Arkadaşlar yaşadığımız sorun benim sorunum değil...Sorun hepimizin...şu an OPEL aracı olan veya Opel araç alacak herkesin sorunu..OPEL Türkiye konu ile ilgili tutumunu değiştirmediği sürece ben sorunun çözüldüğünü düşünemeyeceğim...Hadi diyelim ODAK iyi niyetli olarak sorunumu çözdü...Bu ODAK'ın iyi niyeti ile ilgili....Ya ODAK olmasa...!!! Opel Türkiye Bütün yetkili servislerinde bu sorunu halletmeden bu sorun çözüldü gözüyle bakmıyorum....!!!!!!!!!!!

evet sana hak verıyorum  ama opel turkıye hıc bır zzaman bu tavrını değıştıreceğını sanmıyorum  kızgınkırbac

DERSİMLİ link' Alıntı:
Allahım konuyu biliyon Amin.  :D
senın örümcek işi cozulmedı dımı hala  battle_Teroriste yokmu bı hayır haber

Geri