Bir Daha OPEL mi.? ASLA....!!!!!!!!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cbobec1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Bir Daha OPEL mi.? ASLA....!!!!!!!!!!!

Neyse ki ilgili servisden ulaşamadığım Değerli abimden iyi bir haber aldım..En azından arabayı acil durumda kullanmamın bir mahsuru yokmuş.. İstersen Almanya'ya git dedi...Sorun yaşamazsın dedi...Arkadaşlar bunu bile iyi haber diye yazıyorum....Görüyorsunuz...!!!!!

Arkadaşlar ayrıca şunu atlamamam lazım..Forumdan haberi olup ilgilenen Odak'tan Çağrı Bey ve Tarık Beye çok teşekkürler.....İlk fırsatta onları ziyarete gideceğim...

Arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce ODAK'tan ayrıldım...Tarık Beyle görüştük...Sağolsun ilgilendi..Yağ sızdıran yer kontrol edildi ve temizlendi..Gelecek Hafta perşembe günü kontrol için tekrar gideceğim...İlgilerinden ötürü Tarık Beye tşk...ler...

Şunu söylemeyi de unuttum...Hukuksal işlemleri başlattım...Örnek olması sebebiyle önemli....Herkes hakkını inşallah arar...Çünkü sıkıntı çok...

Ne kadarmış bu turbo hortumlarının ücreti  questionnn

cbobec link' Alıntı:
Şunu söylemeyi de unuttum...Hukuksal işlemleri başlattım...Örnek olması sebebiyle önemli....Herkes hakkını inşallah arar...Çünkü sıkıntı çok...

Umarım süreç lehinize sonuçların Türkiye'de adalet pek adil değil çünkü.

Arkadaşlar tekrar merhaba,
şu an burda yazmamızın sebebi ne...? ֖yle veya böyle sonuçta arabasını güvenerek aldığımız firmanın bize karşı tutumu... Kim Bunlar?
Yeri gelince Müşteri Velinimetimizdir diyenler.....Yalan .... ֖yle baksalar şu an burada kimse bu şikayetleri yazmaz...Milletin canı yanmış....Yazıyor... Benim vuruğa,kırığa veya kullanıcı hatasına itirazım yok...!!!!!!!!Ya servis bile kullanıcı hatası değil diyor....Ayrıca Kapsam kitapcığında neler artı garantiye girmez diye bir paragraf var...Orasıda benim lehime işliyor.....Eeeeeeeeeee Bu savaş niye....İnsanları satmış olduğunuz üründen tiksindirmek mi?Yeni Opel alacak veya almış olan arkadaşlar....Alacağınız ARTI GARANTİ paketi  FULL herşeyi kapsamıyorsa bence sakın almayın...Yoksa benim durumuma düşersiniz...Garantiyi Ya FULL duruma getirsinler.....Yada milleti kandırmasınlar...
Veya  nelerin garantiye girdiğini full parça ismi vererek  liste halinde müşteriye versinler....İşine gelen parçayı garantiye sokup işine gelmeyeni garantide değil demesinler...Veya bir servis parçayı garantiden değiştirip diğer servis garantide değil demesin....

cbobec link' Alıntı:
Arkadaşlar şimdi OPEL Türkiye'den Erhan Bey aradı...Malesef ki talebim reddedilmiş...Bu da şu demek oluyor...Biz bize kaldık...Bundan sonraki ifadelerim de dolayısıyla çok net ve sert olacak...Söylemiş olduğum herşeyi beyfendi dinledi...Ve yalnızca dinledi...Zaten amaçları farklı olsa olay buraya yansımazdı....Büyük bir olasılıkla Odaktaki arkadaşların girişimi de olumsuz sonuçlanacak...Ve ben mağdur olduğumla kalacağım...
Arkadaşlar şu bilgiyi vermeyi unutmuştum...Daha önce ilgili iletide de belirttiğim gibi ODAK'daki arkadaşların da OPEL Türkiyedeki girişimleri olumsuz çıktı...Odakdaki arkadaşlar tamamen müşteri memnuniyeti adına benimle ilgileniyorlar...Kendilerine bu sebeble çok teşekkür ederim....Gördüğümüz gibi OPEL Türkiye yine sınıfta kaldı....!!!!!!!!!!!!! İnşallah sorunumuzla ilgilenen ODAK gibi servisleri her zaman yanımızda buluruz...

OPEL AİLESİ..!!!!!!!!!!!!!
MUHTEŞEM OPELLER..!!!!!!!!!!!!!!!
YÜZYILIN FIRSATIYLA..!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aileye girdik de ne oldu...Bir güzel söz vardı..."İçi seni Dışı beni yakar.." diye...
Müşteriye satma aşamasında herşey mükemmel..Sizi 100 kere ararlar...Araçlarını överler de överler...Elinde sonunda öyle veya böyle arabayı
size satarlar..Ya sonra..!!!!!!!!!!!!!!İşte başımıza gelen....Herşey ortada....

Geri