Ynt: Bir Daha OPEL mi.? ASLA....!!!!!!!!!!!
Peki yetkili servis dışında kapsadığı koşullar itibariyle net bilgi alabileceğimiz resmi bir ilan veya veriye nerden/nasıl ulaşabiliriz? İşin açıkçası servis bu hizmeti bana satmak niyetinde olduğundan elbette direkt olarak olumlu yönlerini sayacaktır ancak neticede onlarda insan, atladıkları kısımlar olabilir. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
REC link' Alıntı:Evet var, garantiyi direkt olarak Opel vermiyor. Sistem biraz farklı.
Bir de (bu konuda emin değilim, sadece tahmin yürütüyorum) +2 yıl garanti içerisinde çıkacak arızaların giderilmemesi durumunda yasal yollara başvurursanız normal garantide olduğu kadar hakkınızı bulamayabilirsiniz. Çünkü +2 yıl garanti yasal garantiden ziyade biraz daha özel bir durum.
Peki yetkili servis dışında kapsadığı koşullar itibariyle net bilgi alabileceğimiz resmi bir ilan veya veriye nerden/nasıl ulaşabiliriz? İşin açıkçası servis bu hizmeti bana satmak niyetinde olduğundan elbette direkt olarak olumlu yönlerini sayacaktır ancak neticede onlarda insan, atladıkları kısımlar olabilir. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?