Bir Kaza Daha Yaptım Arkadaslar.

geçmiş olsun da o battanineyenin üzerindeki tabanca nedir ?????

Benim intikam aracım, şaka tabi :D. Herhalde sokaktaki çocuklardan birinin oyuncağı, bende fotoğrafı foruma ekledikten sonra fark ettim, sonra da kim fark edip bir şey soracak acaba diye aklımdan geçti :)

Geçmiş olsun

geçmiş olsun..

çok geçmiş olsun insan çok üzülüyorb böyle durumlarda ama bi bakıma cana geliceğine mala gelsin diyoruzda malda canın yongası demişler

sakınan goze cop batar derler ya bizim araclarda oyle nekadar sakınırsak okadar bişi oluyo artık bikac cizik nazarlık olarak goruyorum

abi çok geçmiş olsun Allah daha buyuğünden korusun .. İnana banada öyle oldu abi arabayı vurmaktan kazalarrdan kıl payı kurtulmaktan artık koltukta rahat oturamaz olmustum fakat araba kullanmayı daha sıklastırdım biraz olsun rahatladım yani..

çok büyük geçmiş olsun gaza getirmek gibi olmasın ama ben sırf bu yüzden aracımı sattım corsa aldım kaputu çizmişler şimdide deliricem yağmurdan kaçarken doluya tutuldum

nasıl yanı senın araban astra dıye gelıp sanamı carpıyorlardı onun ıcınmı sattın

abı olmus ve olacaga bır sey yapılmıyor allahım beterınden korusun can saglıgı versın

Geri