bir mucizenin fotoğrafı 1.6t AS ile ortalama yakıt 9.7L

Ynt: bir mucizenin fotoğrafı 1.6t AS ile ortalama yakıt 9.7L

valla ben uzun yolda 90 km sabit ile bagaj dolu eşim yanımda 7.2 litreleri görüyorum normal kullanımda ise uzun yolda 7.6lt leri görüyorum tek başıma boş araba ile 6.4lt yi gördüm :) amma şehir içi kuşadasında şuara 15lt lerde gezi yorum :)

ulas79 link' Alıntı:
valla ben uzun yolda 90 km sabit ile bagaj dolu eşim yanımda 7.2 litreleri görüyorum normal kullanımda ise uzun yolda 7.6lt leri görüyorum tek başıma boş araba ile 6.4lt yi gördüm :) amma şehir içi kuşadasında şuara 15lt lerde gezi yorum :)

Anlık tüketimde bende bu değerleri görebiliyorum, bazen gaza gelip basabildiğim kadar basıyorum :) ama 12.000 km de hiç bilgisayarı sıfırlamadan AS şanzumanla ortalama 9.7L göreceğimi hiç tahmin etmiyordum katalogta bile ortalama yakıt tüketimi 9.9L yazıyor olması lazım, yada aracın bilgisayarımı bozuldu noldu :)

DarthWider link' Alıntı:
Anlık tüketimde bende bu değerleri görebiliyorum, bazen gaza gelip basabildiğim kadar basıyorum :) ama 12.000 km de hiç bilgisayarı sıfırlamadan AS şanzumanla ortalama 9.7L göreceğimi hiç tahmin etmiyordum katalogta bile ortalama yakıt tüketimi 9.9L yazıyor olması lazım, yada aracın bilgisayarımı bozuldu noldu :)
uzun yolda sıfırlayın ve cc yi açıp 90 kmye sabitleyin ve değerleri gözleyin şaşıracaksınız :)

Tolga KARACA link' Alıntı:
Hmm...

Edvard Munch - The Silence Punch??

Hard Punch - Gas Indicator

Bence 1.6 T AS ye göre gayet düşük tüketim değeri, benim manuel 18 bin km olan aracım 9.5 lt yakıyor şuanda  045thumbsup

ne kadar tuhaf değil mi. 1.3 kullanıcılarından biri mucize olarak adlandırılan 9.7 / 100km değerini görse ''aracım çok yakıyor'' şeklinde konu açardı... hayat işte  evil_Daemon

REC link' Alıntı:
ne kadar tuhaf değil mi. 1.3 kullanıcılarından biri mucize olarak adlandırılan 9.7 / 100km değerini görse ''aracım çok yakıyor'' şeklinde konu açardı... hayat işte  evil_Daemon

"Aracım çok yakıyor"u geçtim, 1.3 dizel aracımda sorun var acil yardım diye konu açılabilirdi. :)

REC link' Alıntı:

9.7 ye çok yakıyor diyecek olanlar 9.7 de 100 e çıkabilselerdi o zaman görürdünüz mucizeyi  :-\

eketen link' Alıntı:
9.7 ye çok yakıyor diyecek olanlar 9.7 de 100 e çıkabilselerdi o zaman görürdünüz mucizeyi  :-\

Güncün de bi bedeli var sonuçta, 1.6t araç alanlar bunu bilerek bu araçları alıyor, ben 11L nin altına inebileceğimi tahmin bile etmiyordum. Aracın bilgisayarını hiç sıfırlamadan toplamda 12.000km %70i şehir dışı %30u istanbul trafiği ve AS şanzumanla 9.7L. Birde Turbo olmayan herhangibir 1.6 otomatik aracın bile 9-10Lden aşşağı yakmadığını düşünürsek bence iyi bi değer.

Ama sellektör yaptığınızda öndeki aracın sizi yakalayamayacağını, sizi geçebilecek güçte az araç olduğunu bilmek  insanada ayrı bi keyif vermiyoda değil :)

Geri