bluetooth eşleşmesi hakkında.

Ynt: Ynt: Ynt: bluetooth eşleşmesi hakkında.

BÜLENT link' Alıntı:
Bulusmalarda gorusursek yardimci olurum.
Gormeden bisey demek zor.

Mutlu olurum teşekkür ederim. Bir sonraki buluşmada bulunmak istiyorum.

Ynt: bluetooth eşleşmesi hakkında.

Usb den müzik dinlemek varken neden telefon bluetooth dan dinleyelim.  Atarız belleğe dinleriz.

harunhoca link' Alıntı:
Usb den müzik dinlemek varken neden telefon bluetooth dan dinleyelim.  Atarız belleğe dinleriz.

Eger aracin böyle bir özelliği var ise sahsen kullanmak isterim.

Ben Necvox'ta sorunsuz kullanıyorum bu özelliği :)

harunhoca link' Alıntı:
Usb de o an olmayan sarkilari dinlemek guzel oluyor hatta arka koltukta oturan arkadasiniz kendi telefonundan muzik actimmi arabada calmasi cabasi.

BÜLENT link' Alıntı:
Usb de o an olmayan sarkilari dinlemek guzel oluyor hatta arka koltukta oturan arkadasiniz kendi telefonundan muzik actimmi arabada calmasi cabasi.
Boyle bir özelliği destekliyor mu bizim araçlar bluetooth ile tlf müzik dinlemek fena olmaz.

BÜLENT link' Alıntı:

Kesinlikle mesela kiz arkadasim sürpriz yapmak istedi diyelim bi anda calabilir ozel bir şarkıyı. umarim bunu kendi aracima uyarlayabiliirm

harunhoca link' Alıntı:
Boyle bir özelliği destekliyor mu bizim araçlar bluetooth ile tlf müzik dinlemek fena olmaz.

:)))) original le olmuyor malesef

harunhoca link' Alıntı:
Abi okumadan yaziyorsun sanirim.
Orjinalde yok
Navi takman lazim.

Geri