Ynt: bluetooth eşleşmesi hakkında.
Navimaster da bu özellik mevcut! Fakat ses kalitesi o kadar iyi değil!
Navimaster da bu özellik mevcut! Fakat ses kalitesi o kadar iyi değil!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yavuzozkan link' Alıntı:Navimaster da bu özellik mevcut! Fakat ses kalitesi o kadar iyi değil!
Aydn link' Alıntı:Bende still paket ile bluetooh geldi diye çok kurcaladım ama olmadığını farkettim. Gittim 8 gb usb bellek aldım. Ben bu müzik çalma olayını usb ara kablo ile telefonu bağlayarak denememiştim yalnız, şimdi düşününce aklıma geldi.
milyoncubaba link' Alıntı:Telefonu bagladim o şekilde ama sadece sarj oluyor şarkılar navide gozukmedi. Sadece aux girişi ile olduğunu biliyorum ben.
Aydn link' Alıntı:Evet ben hep şarj şeklinde kullanıyordum ama bunuda şimdi senden öğreniyorum hocam. Düşünerek vakit kaybetmişim
Bendede cyclone var cok kaliteli sekilde kullaniyorum.milyoncubaba link' Alıntı:Ben cyclone kullanıyorum fakat uyarlayamadim malesef bluetooth düzgün calismiyor cyclone da.
BÖLENT link' Alıntı:Bendede cyclone var cok kaliteli sekilde kullaniyorum.
Siz ayarini yapamadiniz sanirim.
Aydn link' Alıntı:Hocam çokta bilinçlendirme aracı, yarın ayrı eve falan çıkmak isteyecek kıvama geliyor teknoloji geliştikçe.