bluetooth eşleşmesi hakkında.

Ynt: bluetooth eşleşmesi hakkında.

Navimaster da bu özellik mevcut! Fakat ses kalitesi o kadar iyi değil!

Ynt: Ynt: Ynt: bluetooth eşleşmesi hakkında.

yavuzozkan link' Alıntı:
Navimaster da bu özellik mevcut! Fakat ses kalitesi o kadar iyi değil!

Ben cyclone kullanıyorum fakat uyarlayamadim malesef bluetooth düzgün calismiyor cyclone da.

Bende still paket ile bluetooh geldi diye çok kurcaladım ama olmadığını farkettim. Gittim 8 gb usb bellek aldım. Ben bu müzik çalma olayını usb ara kablo ile telefonu bağlayarak denememiştim yalnız, şimdi düşününce aklıma geldi.

Aydn link' Alıntı:
Bende still paket ile bluetooh geldi diye çok kurcaladım ama olmadığını farkettim. Gittim 8 gb usb bellek aldım. Ben bu müzik çalma olayını usb ara kablo ile telefonu bağlayarak denememiştim yalnız, şimdi düşününce aklıma geldi.

Telefonu bagladim o şekilde ama sadece sarj oluyor şarkılar navide gozukmedi. Sadece aux girişi ile olduğunu biliyorum ben.

milyoncubaba link' Alıntı:
Telefonu bagladim o şekilde ama sadece sarj oluyor şarkılar navide gozukmedi. Sadece aux girişi ile olduğunu biliyorum ben.

Evet ben hep şarj şeklinde kullanıyordum ama bunuda şimdi senden öğreniyorum hocam. Düşünerek vakit kaybetmişim :D

Aydn link' Alıntı:
Evet ben hep şarj şeklinde kullanıyordum ama bunuda şimdi senden öğreniyorum hocam. Düşünerek vakit kaybetmişim :D

:)) ne demek kardeşim. Aracin isime yarayacak bir özelliği varsa bunu kullanmaliyim mutlaka. Sonuc olarak adamlar bunları kullanalim diye yapiolar :) simdi internet bağlantısını çözmeye calisiyorm.

milyoncubaba link' Alıntı:
Ben cyclone kullanıyorum fakat uyarlayamadim malesef bluetooth düzgün calismiyor cyclone da.
Bendede cyclone var cok kaliteli sekilde kullaniyorum.
Siz ayarini yapamadiniz sanirim.

Hocam çokta bilinçlendirme aracı, yarın ayrı eve falan çıkmak isteyecek kıvama geliyor teknoloji geliştikçe.

Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: bluetooth eşleşmesi hakkında.

B֜LENT link' Alıntı:
Bendede cyclone var cok kaliteli sekilde kullaniyorum.
Siz ayarini yapamadiniz sanirim.

Bi üstü kapalı nasil yapacağıma dair ozet gecerseniz mutlu olurum açıkçası. ևünkü cozemedigim bi hata mevcut. Samsung  s4 kullanıyorum.

Aydn link' Alıntı:
Hocam çokta bilinçlendirme aracı, yarın ayrı eve falan çıkmak isteyecek kıvama geliyor teknoloji geliştikçe.

Acikcasi merakimdan kullanmak istiorum forumda gördüm uygulamak istedim. Cok faydalı olacağını düşünüyorum :) aslinda niyetim online trafik bilgisi almak telefondaki gibi. Fakat kullandığım harita güncel değil malesef. 2012 sürümü igo primo.

Geri