bluetooth eşleşmesi hakkında.

Ynt: Ynt: Ynt: bluetooth eşleşmesi hakkında.

milyoncubaba link' Alıntı:
Telefonu bagladim o şekilde ama sadece sarj oluyor şarkılar navide gozukmedi. Sadece aux girişi ile olduğunu biliyorum ben.

Telefonunuzdan seçim yapamıyor musunuz usb'den bağladıktan hemen sonra; "Sadece Şarj Et", "USB Drive olarak kullan" gibi? %100 olması lazım. Bluetooth aracılığı ile olmasa da telefonu usb kablo ile bağlayıp rahatlıkla müzik dinleyebiliyoruz. Ayrıca iphone cihazlarda, telefon araca usb'den bağlıyken Youtube'dan açılan bir videonun sesini araç hoparlörlerinden dinleyebiliyoruz.

Ynt: bluetooth eşleşmesi hakkında.

Üstat kesin mi bu yani usb'den telefonu bağlayıp usb sürücü olarak kullan deyince çalıyor mu? Mantıken dediğiniz gibi olması zaten gerekiyor ama pratikte araç bu komutu algılıyor mu?

Aydn link' Alıntı:
Üstat kesin mi bu yani usb'den telefonu bağlayıp usb sürücü olarak kullan deyince çalıyor mu? Mantıken dediğiniz gibi olması zaten gerekiyor ama pratikte araç bu komutu algılıyor mu?

Aracı aldığımdan beri (2011 Kasım) telefondan dinlemek istediğim bir şey varsa klasik CD400'de bu şekilde dinliyorum :)

Ynt:

Bunu yarin deneyecegim. Sonrada youtube'dan bir sarki patlatip deniyecegim. Eyvallah hocam.

Bende Cyclone var  ama bende yapamadım. Ayrıca telefonda iki tane bluetooth görünüyor bende ama sadece birisine bağlanıyor.

Ynt:

Aydn link' Alıntı:
Bunu yarin deneyecegim. Sonrada youtube'dan bir sarki patlatip deniyecegim. Eyvallah hocam.

Youtube'dan şarkı patlatamadan youtube'u patlattılar, umarım deneyebilmişsindir :)

Bugün bende tekrar denedim. Iki üst mesajımda desiğim gibi iki tane Bluetooth vardı ben arabanın kine bağlanmışım daha önce. O bağlantıyı kesip cyclone üzerindeki Bluetooth menüsünden eşleştirdim ve müzik film youtube sesi artık arabadan geliyor. Yalnız rehberi görmedi bu bağlantı. Ayrıca telefon geldiğinde direksiyon üzerinden cevaplayayım dedim olmadı sesli denetim çıktı. Yine çağrı geldiğinde ekrandan aktar deneyinde arabadan ses gelmedi(Bu iyi bir özellikte olabilir özel konuşmalarda araç içine ses vermiyor)
Benim izlenimlerim bu şekilde sanırım diğer bağlantıya geri döneceğim.

Ynt: Ynt: Ynt: bluetooth eşleşmesi hakkında.

ylc link' Alıntı:
Bugün bende tekrar denedim. Iki üst mesajımda desiğim gibi iki tane Bluetooth vardı ben arabanın kine bağlanmışım daha önce. O bağlantıyı kesip cyclone üzerindeki Bluetooth menüsünden eşleştirdim ve müzik film youtube sesi artık arabadan geliyor. Yalnız rehberi görmedi bu bağlantı. Ayrıca telefon geldiğinde direksiyon üzerinden cevaplayayım dedim olmadı sesli denetim çıktı. Yine çağrı geldiğinde ekrandan aktar deneyinde arabadan ses gelmedi(Bu iyi bir özellikte olabilir özel konuşmalarda araç içine ses vermiyor)
Benim izlenimlerim bu şekilde sanırım diğer bağlantıya geri döneceğim.

Nasil yaptığınızı tam olarak anlatir misiniz bende de iki tane bluetooth görünüyor ama cyclone üzerinde bluetooth butonunu tıkladığımda tepki vermiyor bende mi sorun var acaba

burakkarsli link' Alıntı:
Youtube'dan şarkı patlatamadan youtube'u patlattılar, umarım deneyebilmişsindir :)
Üstat bugün cam filmi ve plaka derken deneyemedim. Sorun değil bende dns değiştirip tekrar girerim yasak falan tanımam. Gelsin cep telefonumu yasaklasın toplasın hesap makinesinden yine twitter'a girerim youtube'a girerim. Neyse öfkemi kusmayayim :D Ama özellikle ara kablomu götürüp bunu deneyeceğim.

Geri