bluetooth eşleşmesi hakkında.

Ynt: bluetooth eşleşmesi hakkında.

Aydn link' Alıntı:
֜stat bugün cam filmi ve plaka derken deneyemedim. Sorun değil bende dns değiştirip tekrar girerim yasak falan tanımam. Gelsin cep telefonumu yasaklasın toplasın hesap makinesinden yine twitter'a girerim youtube'a girerim. Neyse öfkemi kusmayayim :D Ama özellikle ara kablomu götürüp bunu deneyeceğim.
֖fke yok, sakinlik var. ֖fkeyle kalkan zararla oturur demiş atalarımız. Ama gençlik böyle bir şey sanırım öfkelenmeyi bir reaksiyon olarak görüyor. Beğenmeyebiliriz ama öfkelenmeden meramımızı anlatabiliriz. Akılla çözüm bulmak daha güzel olur diye düşünüyorum nacizane.  okkk

Sevgili hocam, akıllı çözümü bulduk. Yardımcı programlar ile giriş sağlıyoruz. Henüz kısmet olmadı denemek için youtube veya facebook üzerinden bir video müzik denemek. En yakın zamanda bunu deneyeceğim.

Ynt:

Cyclone ile ilgili ayrıntılı bilgi bekliyoruzzz :)

Ynt:

milyoncubaba link' Alıntı:
Cyclone ile ilgili ayrıntılı bilgi bekliyoruzzz :)
Milyoncu ne oldu senin araç ? Dün BRC işine giriştiğini duydum, konuya da yazamadım, nedir sonuç? Bugün itibariyle LPG li misin artık?

Ynt: Ynt: Ynt:

harunhoca link' Alıntı:
Milyoncu ne oldu senin araç ? Dün BRC işine giriştiğini duydum, konuya da yazamadım, nedir sonuç? Bugün itibariyle LPG li misin artık?

Valla evet işlem tamam bugün son ayarları yaptircam. Depoyu fulledim 10 km falan gittim cekiste hic sorun yok suan icin. Bununla ilgili yeni konu açıp ayrıntılı bilgilendirme yapacagim bugun. Dun cok yoruldum arac basinda idim ful.

Ynt: Ynt: Ynt:

Valla evet işlem tamam bugün son ayarları yaptircam. Depoyu fulledim 10 km falan gittim cekiste hic sorun yok suan icin. Bununla ilgili yeni konu açıp ayrıntılı bilgilendirme yapacagim bugun. Dun cok yoruldum arac basinda idim ful.
Hayırlısı olsun, inşallah kazasız belasız iyi günlerde keyifle kullanırsın, isteyip de gönül rahatlığıyla yapamadığın km.leri umarım sorunsuz yaparsın.Büyük sözü dinlemedin ama umarım her şey yolunda gider ve pişman olmazsın. Allah sübaplarına zeval vermesin.  general_Pray

Nasil yaptığınızı tam olarak anlatir misiniz bende de iki tane bluetooth görünüyor ama cyclone üzerinde bluetooth butonunu tıkladığımda tepki vermiyor bende mi sorun var acaba

Sn. Milyoncubaba. Bende de tepki vermiyordu öncelikle aracın Bluetooth bağlantısını iptal etmek gerekiyor. Telefon üzerinden bağlantıyı kes ya da bu aygıtı unut(iphone da bu şekilde) deyip cyclone üzerinden aratınca buluyor şifre istiyor bağlantı için 1234 girip eşleştiriyorsunuz. Sonra telefon üzerindeki müzik sesini video sesini aktarabiliyorsunuz.
Yalnız aracın bağlantısı daha iyi bugü n gelen çağrıyı duymak için 35 e kadar açtım sesi. Tabi telefonu kapatinca otomatik radyoya geçti aniden ses rahatsız edici oluyor onu kısmak için uğraşıyorsun.

Ynt: Ynt: Ynt: bluetooth eşleşmesi hakkında.

ylc link' Alıntı:
Sn. Milyoncubaba. Bende de tepki vermiyordu öncelikle aracın Bluetooth bağlantısını iptal etmek gerekiyor. Telefon üzerinden bağlantıyı kes ya da bu aygıtı unut(iphone da bu şekilde) deyip cyclone üzerinden aratınca buluyor şifre istiyor bağlantı için 1234 girip eşleştiriyorsunuz. Sonra telefon üzerindeki müzik sesini video sesini aktarabiliyorsunuz.
Yalnız aracın bağlantısı daha iyi bugü n gelen çağrıyı duymak için 35 e kadar açtım sesi. Tabi telefonu kapatinca otomatik radyoya geçti aniden ses rahatsız edici oluyor onu kısmak için uğraşıyorsun.

Cok tesekkur ederim kardeşim beni aydinlatigin için. Bende az once denedim resimler cektim yoruma bakmak aklima gelmedi kurcaladım gene olmadi tabi :) bunu yarin deneyecegim tekrar. Çektiğim resimleri paylaşıyorum.

Ynt: Ynt: bluetooth eşleşmesi hakkında.

y4a9uzag.jpg

a9yqabe3.jpg

Ynt: Ynt: Ynt: Ynt: Ynt:

harunhoca link' Alıntı:
Hayırlısı olsun, inşallah kazasız belasız iyi günlerde keyifle kullanırsın, isteyip de gönül rahatlığıyla yapamadığın km.leri umarım sorunsuz yaparsın.Büyük sözü dinlemedin ama umarım her şey yolunda gider ve pişman olmazsın. Allah sübaplarına zeval vermesin.  general_Pray

Saolasin abicim amin inşallah umarim cok iyi performans alirim sen küçük sozu dinlersin :)

Geri