bor power uyguladım.

Bir Türk girişimciyi böyle aşşağılaman hiç hoş değil!! İnsan milliyetçilikten ötürü yine alır hiç bir işe yaramasa bile. Kaldıkı kim kullandıysa olumlu sonuçlar aldı. Bana Direkt KAyseri Opel Yetkili servisi önerdi ve onlar koydu. Kaldıki sen burda hiç denemediğin halde ezbere konuşuyorsun bence ayıp!!!
+1:alkis:

bor power gibi sakat maddeler aracınıza koymayın bunlar reklam kokan ürünler castrol mobil gibi devler milyarlarca dolar argeye ayırıyor onlar bulamıyorda küçük bir firma olayı çözüyor değilmi yok kardeşim yok böyle bir olay aracınıza aldığınız yağın kutusuna bir bakın ne yazıyor yağa herhangi bir katkı maddesi koymayınız demekki yağın içinde gerekli maddeler var
sizin gibi sürekli muhalif olanlar meseleyi anlamadan ezberden atıp tutuyorlar.aç netten bir oku bor power yağ veya yağ katkısı değil.motor katkısı motor? understend?:)

Son düzenleme:
arkadaşlar ben bu ürünü 5 aykadar önce kullandım.ilk önceleri biraz sessizleşen motorum şimdi sanki daha fazla gürültülü çalışmakta.performans konusunda belli belirsiz bir artışolmasına rağmen zamanla bütün özellikler sanki kayboluyor.defalarca yazdım yine yazıyorum.bence paranıza yazık etmeyin.yinede karar sizin

1998 avensis e uygulatmıştım hem motor yağını hem de otomatik vites şanzıman yağını 2000 km sonra vites geçişleri sanki hiç hissedilmeyecek kadar güzelleşmişti. Bunun akabinde hemen Astra ya da ekledim onda da faydasının olduğuna eminim en azından devirli kullanımlarda aşınmayı geciktiriyordur bence C'mon a eklemedim saha 4300 km de çünkü...bence alınmasında fayda olan bir ürün...

ne kadar celişkili bir maddeymiş bazıları memnunken bazıları yaka sılkıyor neden acaba

nerden aldınız würth'ün blok içi temizleyicisini tam adres verebilir misin?

borpower ı bende kullandım performans hissedilir ölçüde arttı yakıtta ise çok fazla olmamakla birlikte düşme oldu

nerden aldınız würth'ün blok içi temizleyicisini tam adres verebilir misin?
Aracımın bakımlarını yapan bir abimizin yeri var ivedik oto sanayide.ben aslında gaz la yada mazotla temizlemeyi düşünüyordum onlarda bu ürün varmış tavsiye ettiler kullandık.Dükkanın adresi 88 oto san sit.24.cad.no: 117, dükkanın adı: OTO RIZA.Bülent ustayla görüşürseniz yardımcı olur hertürlü ihtiyacınıza.

arkadaşlar ben aracıma kullandığımı ve faydasını görmedim hatta motor enteresan sesler çıkarmaya başladı demiştim

sanırım borpower veya motorsilk gibi ürünler eskimiş ve sorunlu motor veya şanzmanlarda başarılı olabiliyor.
Ancak anlamadığım bir konu var:Yeni araca uygulama yapan arkadaşlar performans arttı demişsiniz.Nasıl ölçüp nasıl anlıyorsunuz bunu? Sonuçta max 100 beygirlik motorlar en fazla.Ciddi bir chip veya hava filtresi kiti veya benzer uygulamalarla bile alınabilecek ortalama güç 10 beygir olsa %10 güç artışı yapar.borpower kaç beygir kazandırır veya torku ne kadar arttırır ki ? veya en önemlisi bunu ölçüm yapmadan nasıl hissedebiliyorsunuz?
Motor sesini nasıl değerlendiriyorsunuz? Benim corsa d trafikte beklerken rölantide çalıştığını bile hissedemiyorum zaten.Gaza basınca da motor sesinden çok lastik sesi geliyor.Ses ölçümünü de yapmadığımıza göre onun değerlendirmesini nasıl yapıyorsunuz?
Olay psikolojik olabilir mi ne dersiniz?

Not:borpower veya benzeri uygulamalara karşı herhangi bir önyargım yok onu belirteyim.

Geri