Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Boya koruma, çizik giderme ve parlatma uygulamaları
Bencede polish makinesi şart.. Kol gücü ile sadece kas yapılır meguaris tan aldığım ürünleri denedim makinesiz çok ama çok zor ürünler prof.bu çok belli ama dediğim gibi makinesiz hayal edilen sonucu almak zor..
anladım. fakat her zaman yıkama imkanım olmuyor ne yazıkki. bende cilalı fırçasız diye yıkayan oto yıkamacılarda yıkatıyordum. peki dısarıda yıkatmada en zararsız yıkama yontemi nedir?
İlandaki makineye benzer bir ürün elimde var fakat hiç bir işe yaramıyor,bu nasıldır bilemem ama bu tarz bir makine almak yerine daha iyi makineleri araştırmak iyi olur
polisaj makinası o tip çizik çıkarmaz bastırınca dönmüyor çünkü ama waxı elle atmak yerine o makina ile atabilirsiniz
alacagınız polisaj makinası bu tip olmalı ve devir ayarı da olmalı ben bu ürünü kullanıyorum oldukca memnunum google da aratınca aynı ürünü 110 civarına bulabilirsiniz