- Konuyu Başlatan
sete bu ürünleride ilave ettikten sonra bugun havaların güzel olmasını fırsat bilip yeni proffesyonel ürünleri bi deneyim dedim
kendime kurban olarak aile aracımızı sectim genelde uzun yolda falan kullanıyoruz pek çıkmaz sehir içi
dün servise gitmişti orda yıkanmıs bide ben yıkadım kil uygulamasına geçtim
50 gr lık kilin yarısını kullandım basınclı kaptan sampuanlı su sıkarak kili tüm kaporta ve camlara yaptım
bu ilaçlama pompası agzı ayarsız direk geniş açıyla atıyo bazen bana noktasal atışlarda gerek özellikle motoru temizlerken randıman alamadım bundan
yani basınclı pompa alıcaklar su atışına dikkat etsinler
genelde garajda üzeri kılıfla örtülü 2005 aracın kille alınan görünmez pislikleri
kilden sonra m83 le işe basladım profesyonel makina kullanmaya pek alışkın olmadıgım için acayip yordu beni ped olarak sarı polishing ped kullandım
meguiars 83 den sonra güneste araca bi baktım hiç harelenme yok ben bu ürünü çizikleri gidersin diye almıstım hareleri içinde meguiars#9 um vardı kullanmaya gerek duymadım
83 iki işi birden yapmıs hareler ve ince kılcal çiziklerin bi kısmı yok artık
m83 den sonra ag srp kullandım kullanımı çok rahat bi ürün elle attım makinaya gıcık oldugum için
srp yi sevdim ya hafiften parlatıyoda ayrıca minik noktasal zift falan kalmıs sagda solda onlarıda aldı
srp den sonra direk wax atıcaktım meraktan bide glaze atıyım dedim makina ile attım finisihg ped kullandım ama beni bitiren bu ürün oldu çok yordu beni
meg sarı uygulama pedi ile collinite yı atıp bekledim ayrıca camlarada sürdüm
ilk yapmak gerekeni unutmusum jantları temizledim wax kuruyana kadar
waxı mikrofiber bezle sildim aracı hemen yerine yerleştirdim kılıfınıda yıkadık kurumasını bekliyoruz
sanırım bu renk i daha fazla parlatamayacagız
sonuc olarak kil yüzeyi pürüssüz bebek cildi gibi yapıyor polisajdan önce şart görüyorum
en kolayı srp ile çalışsmak en zevkliside wax çünkü mikrofiberi yüzeyden geçirdikten sonra kendini görmen hoş bir duydu
glaze in süper sonuclarını görebilmek için arkadasımın siyah aracını bekliyorum
açık renklerde aşırı bi fark yaratmadı
wax haric bütün uygulamalar dakikalarca ürünü kaportaya yedirerek yok edilme yöntemiyle yapılıyor
wax sürülüp kuruması bekleniyor mikrofiberle kurulanıyor
biraz aceleye gelmiş hali bu ve tam cuma çıkısından aksam ezanına dek sürdü.
kendi aracımda dahaa erken baslayıp ince detaylarada girmeyi düşünüyorm
Son düzenleme: