Boya koruma, çizik giderme ve parlatma uygulamaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bugraGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1 ay once arabama pasta cila attırdım parlaklıgı gayet güzel yıkamadan sonra
meguiars glaze 7 ve wax uygulaması yapmak istiyorum ama wax tam adını bilmiyorum meguiars wax olarak mı adı geçiyor

meguiars ın en çok kullanılan waxı nxt

benim kullandıgım ürün collinite 915 4 ay etkili oldugu için onu kullanıyorum bide dogal carnabua olarak en yogun oldugu için

meguiars nxt nin avantajı ise daha fazla ıslak görünüm vermesi diger waxlara göre

meguiars glaze #7 açık renk araclarda gözle görülür fark vermiyor vernigi besliyor ama açık renkte belli olmuyor örnek olrak gmüş renkte hiç farketmedi

kendi aracım metalik gri onda deniyecegim bkalım

Arkadaşlar Meguiars trim detailer (plastik parlatıcı) ürünü almak istiyorum meguiars'ın sitesine baktım oradada yok hiçbir yerde bulamadım
nereden temin ederim.Yardımcı olursanız sevinirim.

trim detailerin ebay linki ebaydaki en geniş ürün çeşiti olan satıcı bu

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=400038795938&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWNX%3AIT

kargo 14 dolar görünüyor bi kaç parca bişey alırsan ürün baası kargo 10 dolara kadar iner

tek başına sipariş verirsen 30 tl yi buluyor

kargoyu çok bulduysan 2. tercih ingilteredeki online satıcılar

ingilterede bu hobby çok gelişmiş oldugu için sayısız internet sitesi var satıs ypan

http://www.i4detailing.co.uk/cgi-bin/os000001.pl

bu sitede indirim kodu girdim vergiyi düştüm yinede kargo dahil sana ulasması 30lira

ebay de ürünler ucuz ingilterede kargo ucuz :)

daha hesaplı bi yöntem Türkiyede rahat bulunabilen auto glym ürünleri

gerci meguiars ta Türkiyede bayisi var ama getirten kişi 3 kat fiyat çekmiş Auto Glym de fiyatlar çok daha insaflı

fiyat konusunda net bişey bilmiyorum ama yarısına yakın sana malolur

youtube uygulama videosu
http://www.youtube.com/watch?v=RbD36jbqVfY

Son düzenleme:
kesinlikle kanka tamponlar falan harika oluyo
ayıp ettin lafı mı olur havalar açsın biraz, sen çiziği yaptır, ben ehliyetimi alayım :D gelirim yaparız ;)

Dediğin doğru kanka ben onu tamamen unuttum yav hayırlısı inş. yeni yıl affı çıkarda affederler ;) ama diğer taraftanda bakarsan tam zamanı Erhan :) yaza bende kil alırım glaze 7yi alırım kalanlarıda sen getirirsin detaylı bir işlem yaparız ;) yoksa boya koruma yaptırmayla baş olmuyo :o Bu arada çizikte ellerimizden öper onada artık nasıl uygulama yapıcaz bilemiyorum :(

Buda benım bagajda görüntü :D

9kasgi.jpg

yakın 2 arkadaşımın araçlarının ufak bir kısmında ürünleri deneme amaçlı ufak bi uygulama yaptım
2k0ex4.jpg

x4jdk1.jpg

124wioj.jpg

sadece adam's detail sprey
1414941.jpg

bu arada meguiar's ın 25 gr lık kil inden isteyen olursa yardımcı olurum.

meguiar's glaze 7 sonrası bi görüntü

35i40ll.jpg

Buda benım bagajda görüntü :D

9kasgi.jpg

yakın 2 arkadaşımın araçlarının ufak bir kısmında ürünleri deneme amaçlı ufak bi uygulama yaptım
2k0ex4.jpg

x4jdk1.jpg

124wioj.jpg

sadece adam's detail sprey
1414941.jpg

bu arada meguiar's ın 25 gr lık kil inden isteyen olursa yardımcı olurum.

meguiar's glaze 7 sonrası bi görüntü

35i40ll.jpg

bagajdaki bu ürünler ne kadar tuttu tamamı :D

yıllardır bu tür ürünler satar dururlar ben şunu bilirim boya yaşayan bir canlı hücredir ve güneşde aşırı soğukda ölür bu ölme dediğimiz şey boyanın solması olayıdır.. bunun tek çaresi ya geçici bir pasta ciladır pasta cila denilen şeyde boyanın üstündeki ölü solan kısmın bir kat alınması oda iyi değil aslında boyayı inceltir.. kalitesizleştirir..

yada ikinci yöntem ki kesin yöntemdir bu solan yeri yeniden boyamak hücre yenilemesi yani..

bu maddeler falan yıllardır var neler yaparlar satmak için reklamlarda arabayı bile yakanı gördüm yanmış arabadan yanık izi çıakrtan maddeler falan hepsinin sonradan oyunları numaraları ortaya çıkdı..

zaten bu maddeler çözüm olsa boyacılar onca boya sektöründe çalışanlar kepengi kapar her kez bu tür şeyleri kullanırdı..

Geri