Boya Koruma Yardım

Eren Aktaş

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
2011 Astra Classic III aracımı alalı 3 ay oldu. Sıfır aracı boya korumaya sokmalımıyım yoksa belli bir süre binip sonramı uygulamalıyım çok kararsızım herkes farklı birşey söylüyo. Bu arada araç olimpik beyaz...:confused:

boya koruma yaptırmanda hiçbir sakınca yok

hiçbişey yolmaz boya zaten taze gıcır boya internetten (synthetic paint sealant) satın alın 20-25 sterlin arası.Zaten halihazır temiz bir yüzeyiniz vardır dediğim ürünü +5 derecede gölgede garaj yoksa avm lerin en dip katlarını öneririm;)) cila pediyle uygulayın senede bir tekrarlayın boya korumaya vs gerek yok onca para vermeye

hiçbişey yolmaz boya zaten taze gıcır boya internetten (synthetic paint sealant) satın alın 20-25 sterlin arası.Zaten halihazır temiz bir yüzeyiniz vardır dediğim ürünü +5 derecede gölgede garaj yoksa avm lerin en dip katlarını öneririm;)) cila pediyle uygulayın senede bir tekrarlayın boya korumaya vs gerek yok onca para vermeye
dediğinde boya koruma oluyor zaten waxın yapay olanı sealant:D

vaks dediğin mum gibi bişey biliyosun brezilyada bir palmiyeden çıkıyor bununla beraber muz yagı hindistancevisi extresi vs ve yaglarla karıştırılarak vaks oluşuyor

sentetik boya izolatörü,laboratuvar ortamında sentetik polimerlerin işlenmesiyle yapılıyor.

vaks 3 ay gidiyorsa ortalama dediğim 9 ay gidiyor.

sahibindende collinite insulator vax gordum sizin işinizi görebilir.
Sentetik olanlar dediğim gibi pahalı
ama arabanız daha yeni ve boya çizige maruz kalmamıştır diye düşünüyorum

herhangi bir yere götürüp koruma yaptırdıgınızda sealant veya insulator vaks deyince böm böm bakarlar bence paran cebınde kalsın daha da verimli olsun

vaks dediğin mum gibi bişey biliyosun brezilyada bir palmiyeden çıkıyor bununla beraber muz yagı hindistancevisi extresi vs ve yaglarla karıştırılarak vaks oluşuyor

sentetik boya izolatörü,laboratuvar ortamında sentetik polimerlerin işlenmesiyle yapılıyor.

vaks 3 ay gidiyorsa ortalama dediğim 9 ay gidiyor.

sahibindende collinite insulator vax gordum sizin işinizi görebilir.
Sentetik olanlar dediğim gibi pahalı
ama arabanız daha yeni ve boya çizige maruz kalmamıştır diye düşünüyorum

herhangi bir yere götürüp koruma yaptırdıgınızda sealant veya insulator vaks deyince böm böm bakarlar bence paran cebınde kalsın daha da verimli olsun

bilimsey açıklaması iyi olmuş benide bilgilendirdin teşekkürler:)o konuda doru diyorsun adamlar boya korumadan anladıkları sadece cila :)

teşekkürler herhangi biyere gitmiyoruz bu netleşti. ama bu satın alınan ürünlerin uygulanması kolaymıdır yanlış bişey yapmayız umarım

Bende sıfır araç aldım beyaz polo şimdilik bir uygulama yapmayacağım dursun böyle ağustos sonu gibi kışa girmeden birşeyler olabilir, sizinde daha önceden tecrübeniz yoksa dikkat edin.

Geri