Boya Koruma Yardım

Ben biran önce boya koruma yaptırmanızı öneririm. Ama yanlış olmasın gerçekten boya koruma. Piyasada artık herkes boya koruma adı altında cila yapar oldu. İşin ehli birine yada bir firmaya kaliteli boya koruma malzemeleri ile yaptırın.

boya koruma yaptırmanda fayda var

aracımı yaklaşık 20 gün önce sıfır aldım ve 1 kaç gün önce meguiares ta boya ve motor koruma yaptırdım.gerçekten yağmurda su damlaları akıp gidiyor ve zamanında yaptırmak önemli yani zamanını geçirirseniz boya korumanın pek bir espirisi kalmıyor.6 ayda bir yeniletmeniz lazım ayrıca kesinlikle fırça ile yıkatmıyosunuz aracı ve arabanın üzerine bir ton köpük sıkıp yıkama yapanlara aldanmayın boya koruma diye bişey kalmaz boya koruma yaptırdığınız yere kendi aldığınız cilalı şampuanla eldiveni ile yıkatın gerçekten farkı göreceksiniz.yaza girerken ve kışa girerken yaptırmak isabetli olur kanımca.ayrıca boya koruma yapıldıktan sonra üzerinde ne kadar durursa o kadar faydalı olurmuş.bu bilgileri bu işi yapan ustadan aldım.faydası olur umarım.35KES52'in dediklerine aynen katılıyorum aracınızı kime teslim ettiğinize dikkat edin bu arada.

araba açık renk ve beyazsa ve boya yeniyse üzerinde bozukluklar oksidasyon yoksa poorboys un white hole show glaze ürününü kullanabilirsin.Üzerine de 20-30 sterlinlik bir sealant atarsan bir sene hiç boyanı düşünmene gerek kalmaz..Fırçayla da yıkatabilirsiniz arkadaşlar fakat fırça yer fırçası olmasın XD..

koyu renklerde Meguiars Show Car Glaze

açık renklerde Poorboy's World White Diamond Show Glaze

bu ürünlerden sonra bir miktar parlaklık ve derinlik sağlanır ardından iyi bir wax, wax ile tam parlaklık ve koruma saglanmıs olur.

ürünlerin bazılarına 1 yıl gidiyor deselerde bu işe hevesli kişiler 3-4 ayda bir atar uzun ömür konusuna faazla takılmayın bence ömrü boyunca ne kadar korudugu , ilk gün performansı son gün performansıda önemli.

+105 dereceye dayanabildigi ve uygulamada hiç bir risk barındırmadıgı için tavsiyem FK 1000p

Geri