Bu araç pert olurmu arkadaşlar ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan unident
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

unident

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba,

2 gün önce bir kaza yaptım 160 KM hız ile arka sağ tarafdan dokunan bir araç sayesinde önce spin atarak bariyerlere çarptım sonra yan dönerek 200 metre yan şekilde sürüklendim sizce bu araç pert olurmu ? ayrıca bu kazaya rağmen hiç bir hava yastıgım açılmadı emniyet kemerim olmasa ön camdan fırlardım kesin.

grnt.jpg

goruntu271.jpg

goruntu272.jpg

grnt027t.jpg

Son düzenleme:
kesin perte ayırırlar, daha küçük kazalarda perte ayrılan araclar görmüştüm ama belli de olmaz sigortacılar nasıl kıvıracaklarını sasırıyor bazen, gecmiş olsun

zaten 20,000 fiyat verdiyse servis kesin pert bildiğim kadarıyla hasarlarda aracın değerinin %60 ı kadar değerden sonrası pert geçiyor ama tam kesin bi bilgim yok resimlere bakılırsa bence pert benim teyzeoğluda opel vectra ile başka araç sayesinde önce sağ bariyerlere sonra sol bariyere kafadan dalmıştı ters dönüp bagajıda dağıtmıştı senin araba kadar kötü görünmüyordu ama pert'e ayrıldı (ayrıca onunda hava yastıkları açılmamıştı servisin dediği de bariyerler vuruş hızı 20 km nin altındaymış sözde o arba 20km ile bariyere dalsa zaten araba pert olmazdı )

Büyük geçmiş olsun öncelikle.
sigorta büyük ihtimal perte çıkartır. abim bundan daha hafifini yaptı onu perte çıkarttılar, sizin yanlarda da çok darbe var...

zaten 20,000 fiyat verdiyse servis kesin pert bildiğim kadarıyla hasarlarda aracın değerinin %60 ı kadar değerden sonrası pert geçiyor ama tam kesin bi bilgim yok resimlere bakılırsa bence pert benim teyzeoğluda opel vectra ile başka araç sayesinde önce sağ bariyerlere sonra sol bariyere kafadan dalmıştı ters dönüp bagajıda dağıtmıştı senin araba kadar kötü görünmüyordu ama pert'e ayrıldı (ayrıca onunda hava yastıkları açılmamıştı servisin dediği de bariyerler vuruş hızı 20 km nin altındaymış sözde o arba 20km ile bariyere dalsa zaten araba pert olmazdı )

Hava yastıkları için. ben dava açtım konuyla ilgili bugün 2 tane adam arayıp aldılar beni aracın yanına gittik bi cihaz bagladılar araca su an onu arastırıyorlar bakalım ne olacak merak ediyorum.

Son düzenleme:
cok gecmis olsu... airbag lerin de acilmamis olmasi büyük sorun servisin cevabi ne olur acaba..

Geri