Bu araç pert olurmu arkadaşlar ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan unident
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Emniyet kemeri takılıysa airbaglerin acılması lazım, onunla gecmis olsun muhtemelen pert e çıkarılır.

Araç %100 pertte , airbaglarr nasıl acılmamıs dırek onden darbe almış.
BEnde kaza yaptım aşağı yukarı aynı hızlarda benım vectranın aırbaglerı sayesınde kurtulmuştum , aracı dırek perte cıkarmışlardı.
Tekrardan cok gecmıss olsun.

Geçmiş olsun.
Opelin açılmayan hava yastıklarıyla ilgili büyük sorunu var bence. Yıllar önce hava yastıgı açılmayan vectra yüzünden felç olan birisi vardı dava yıllarca sürdü. sonucunu bilmiyorum davanın ama aracı en sonunda taksimde yakmıştı felç olan kişi.
Pert olması sizin neden bu kadar canınızı sıkıyor anlayamadım. Araçların kasko değerleri yüksektir genelde bu durumda aracınızı hasarsız halde sattıgınızdan daha iyi bir para almanız söz konusu.
Benim bildiğim bu şekilde.

Geçmiş olsun.
Opelin açılmayan hava yastıklarıyla ilgili büyük sorunu var bence. Yıllar önce hava yastıgı açılmayan vectra yüzünden felç olan birisi vardı dava yıllarca sürdü. sonucunu bilmiyorum davanın ama aracı en sonunda taksimde yakmıştı felç olan kişi.
Pert olması sizin neden bu kadar canınızı sıkıyor anlayamadım. Araçların kasko değerleri yüksektir genelde bu durumda aracınızı hasarsız halde sattıgınızdan daha iyi bir para almanız söz konusu.
Benim bildiğim bu şekilde.

Canımı sıkmıyor pert olsun istiyorum :)

Geçmiş olsun dileklerinden dolayı herkese teşekkür ederim ayrıca..

geçmiş olsun pert

hava yastıgı işine bakarsak sensörler 30 dereceden dar eğimli çarpmalarda açılmaz diye biliyorum ben. belki arac darbeyii sensör algılaması dısında bir bölgeden almıstır.

Çok geçmiş olsun..Kasko işlemleri çok farklı..Pert olur herhalde..

büyük geçmiş olsun istenilse perte çıkarmayıp yaparlar aracı önü felan toparlarlar anca bu araç yapıldıktan sonra eskisi gibi olmaz eğer exper kıllık yaparsa yüzde 51 kısmını sağlam gösterip aracı yaptırır ama pert yapmaları daha iyi olur dediğiniz gibi yüzde 51 i pertse aracın ki bunuda exper belirliyor aracın şu anki değeri neyse alırsınız o parayı kaskodan... bu arada siz sanırım aracı ortadan vurdunuz darbe sensörleri bildiğim kadarıyla tamponun sağ ve sol köşesinde oralara darbe almadığı zaman açılmaz airbaglar aracın yan yatmasıyla varsa yan hava yastıklarının açılması gerekirdi diye düşünüyorum kemerinizde takılıysa ön hava yastıklarınında vurduktan bi müddet sonra açılması lazımdı bence hava yastığı açılmamasının peşini bırakmayın dava açın tüketici haklarına baş vurun ....

çok geçmiş olsun bence de pert

1- Öncelikle geçmiş olsun
2- Toplam hasar kasko bedelinin %70'ini aşarsa araç perte ayrılır.
3- Bariyerlere hasar verdiyseniz ve kazada suçlu bulunursanız kamu malına zarar verdiğiniz için bu hasar sizden tahsil edilecektir,
4- Trafik rapor tuttuysa ve 160 km hızla gittiğinizi beyan ettiyseniz aşırı hızdan ceza alacaksınız.

Geri