Bu araç pert olurmu arkadaşlar ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan unident
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sonuc gelince bizimle paylaşırsın sonucu merak ettim

Benim kazam bunun hemen hemen aynısıydı Pert dediler .Fakat bi nokta var ; sigorta şirketinin kalitesi bence önemli bi ayrıntı

Benim kazam bunun hemen hemen aynısıydı Pert dediler .Fakat bi nokta var ; sigorta şirketinin kalitesi bence önemli bi ayrıntı

Banada pert dediler dostum :) Araç daha 1 yılı doldurmadıgı içinde bir üst modelini verecekler benim araç 2008 di 2009 corsa verecekler ama ben anlaştım araç alacagım yer ile Opel Astra HB alacagım

dostum büyük geçmiş olsun bu araba %100 pert olur. senden 2-3 gün öncede ben corsamı dağıttım benimki pert olacak büyük ihtimal ve seninkinin yanında biraz hafif kalıyor. hava yastığı konusuna gelince benim hava yastıklarıda açılmadı.

Son düzenleme:
dostum büyük geçmiş olsun bu araba %100 pert olur. senden 2-3 gün öncede ben corsamı dağıttım benimki pert olacak büyük ihtimal ve seninkinin yanında biraz hafif kalıyor. hava yastığı konusuna gelince benim hava yastıklarıda açılmadı.

varsa resimler paylaşırmısın görelim bizde..

Öncelikle geçmiş olsun..Ön hava yastıkları konusunda emin değilim,ancak perde hava yastıklarının açılmaması bence normal.Aracın kullanma klavuzunu okursanız,hangi durumlarda açılmadıkları yazıyor.
Corsa'lar maşallah sınıfında gördüğüm en güvenli araçlar.Onlarca pert Corsa gördüm,hatta birisi 6 takla atmıştı (vxr) hepsinden sağ çıkmış sürücüler..

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun arkadaşım bu arac pert olmuşbile masraf aracın %60 değerini geçtiği anda pert raporunu yazarlar

Geri