Bu araç pert olurmu arkadaşlar ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan unident
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kesin pert olur

gecmiş olsun arac buyuk ihtimalle perte ckacaktı ayrıca aracı sıfır aldıgın icin kaskosuda oldugundan sıfı bir arac verecekler sana ben aracı aldıgım zaman 1 seneye kadar arac calınma perte cıkması durumunda kaskom bana sfırını verecegi söylendi
benım kaskom axa oyak senn sigortanda durum nedir arastır derim

Geçmiş Olsun, bizim araç perte ayrıldıgında teminat bedelinin tamamını ödemişlerdi(Güneş sigorta) ama bildigim kadarı ile piyasa degerini de verdikleri duymuştum

Geçmiş olsun, bence aracınızı perte ayırırlar
Corsa d enjoy sanırım aracınız,benimde aracım corsa , kaza anında güvenlik hissi verdimi size?

Geçmiş olsun, bence aracınızı perte ayırırlar
Corsa d enjoy sanırım aracınız,benimde aracım corsa , kaza anında güvenlik hissi verdimi size?

Valla dostum araçda güvenlik film falan vardı camlarım kırılmadı araba gayet saglam hava yastıkları problemi dışında araba güzel ama şimdi Opel Astra HB alacagım vazgectim Corsa dan sogudum :)

Valla dostum araçda güvenlik film falan vardı camlarım kırılmadı araba gayet saglam hava yastıkları problemi dışında araba güzel ama şimdi Opel Astra HB alacagım vazgectim Corsa dan sogudum :)

büyük geçmiş olsun. Güvenlik filmi sayesinde belkide yara almadan kurtuldunuz camların kırılması ile Allah korusun yaralanma riski çoktu.

Arabanın şu hali ile perte ayrılması gerekir. Ayrıca corsadan sonra Astra HB tercihi çok iyi.

Geri