- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 farklı body kitli corsa d görmek güzel..Özellikle mod düşünenler için ufuk açan güzel örnek
Araç üzerinde ciddi emek var ama bu bile başlangıç gibi duruyor
ön lip'i nereden aldın kardeşim? ben bady kit düşünmüyorum sadece sendeki ön lip ten istiyorum.. yardımcı olursan çok sevinirim...
ayrıca aracını çok beğendim sadece arka rüzgarlıklar estetik açıdan bence olmamış. önler kalabilir ama arkaları bence iptal etmelisin.. birde ön panjurdaki opel logosunun ortası kırmızı olabilirmiş.. arkası gibi.. nacizhane fikirlerim.. son olarak o lipten istiyorum
Burak pandizot güzel olmuş gerçekten güle güle kullan kardeşim... özellikle pandizotun alt kısmına bass kutusu yaptırmış olan performans açısından büyük bir kayıp yaşamamanı sağlayacaktır... bu arada aklımda bir iki fikir daha geldi aynalar dışında yılbaşına kadar çok tatlı dokunuşlar sağlayacağım bu arada akşam denedim ancak beyaz ledler gerçekten plakalıkta güzel durdu... neden daha önce yapmadım diye düşündüm.