Bu Corci D 'de benden olsun :) Fil Dişi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan headuser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hangi tip beyaz led aldınız acaba ? bazıları arıza ışığı yakıyormuş bazıları çok ısınıyormuş falan .. siz hangisini aldınız=?

Genelde çoğu led'ler oluyor bizim corsalara işik yakmiyor.Ariza önleyicili ledler var onlari takabilirsiniz .Zaten Led'in üzerindeki çip'e benzer küçük şeylerden anlaya bilirsiniz önleyici oldugunu. Aksesur'cilarda bulunur kendinizde takabilirsiniz biraz aşinaliğiniz varsa .

Genelde çoğu led'ler oluyor bizim corsalara işik yakmiyor.Ariza önleyicili ledler var onlari takabilirsiniz .Zaten Led'in üzerindeki çip'e benzer küçük şeylerden anlaya bilirsiniz önleyici oldugunu. Aksesur'cilarda bulunur kendinizde takabilirsiniz biraz aşinaliğiniz varsa .

Bende 5 li vardi ama sonuk kaldi. Neyse size asil sormak istedigim,aracim gumus gri bayram sonrasi spoiler takilacak. On tarafada evo lip dusunuyorum. Sizce nasil olur? Yanlara marşpiyel olmadan nasil durur? Yada sitede boyle bir arac varmi?

Son düzenleme:
Bende 5 li vardi ama sonuk kaldi. Neyse size asil sormak istedigim,aracim gumus gri bayram sonrasi spoiler takilacak. On tarafada evo lip dusunuyorum. Sizce nasil olur? Yanlara marşpiyel olmadan nasil durur? Yada sitede boyle bir arac varmi?

Gri Gri...

Siyah , Kirmizi , Fil Dişi var.Güzel durur...Ben Grisini gördüm Son paylaştiğim resimlerdeki Gri Corsa ''VY 9065'' o araçta evo lip var Lip'i kirdiği için sökülüp tamir'e gitti Yapilinca resim isteyip size bu konu üzerinden resim atip bilgilendiririm.Sitede varsada ben bilmiyorum

Var DeDe Corsanın fotolarını inceleyebilirsiniz. AMa onda spoiler yok.
Bu akşam ledlerin hem karanlıkta fotosunu çeekerim hemde kutusundan markasını söylerim.

Bi Allahın kuluda dememiş ki TAZ canavarını şu siteden aldım sizde alabilirsiniz diye :D bende istiyorum bilen ya konuya yada özel mesaj olarak bana göndersin linki bir zahmet :D

Tesisat 10 numara olmuş bu arada , kıskandım şimdi , zaten aklımda tesisat çektirmek vardı araca :(

Resimde Lip Fazla net deyil ama Kafanizda bi Fikir olsun diye paylaşiyorum.Zaten Lip Mat olduğu için Resimlerde pek fazla yer edinememesi normal.İlerleyen zamanlarda Yakindan fotosunu paylaşirim

tmctm.jpg

Var DeDe Corsanın fotolarını inceleyebilirsiniz. AMa onda spoiler yok.
Bu akşam ledlerin hem karanlıkta fotosunu çeekerim hemde kutusundan markasını söylerim.

Dede corsa 'nin araç siyah ama :cool:

Bi Allahın kuluda dememiş ki TAZ canavarını şu siteden aldım sizde alabilirsiniz diye :D bende istiyorum bilen ya konuya yada özel mesaj olarak bana göndersin linki bir zahmet :D

Tesisat 10 numara olmuş bu arada , kıskandım şimdi , zaten aklımda tesisat çektirmek vardı araca :(

BURADAN 'bi bakin istersen ama araştirip bulabilirsiniz cünkü cok fazla var. Fazla kaliteli olmasinada gerek yok zaten camin önüne yapiştircaksin dişardan sadece bi Peluş olduğu belli olsun yeter :D

BURADAN 'bi bakin istersen ama araştirip bulabilirsiniz cünkü cok fazla var. Fazla kaliteli olmasinada gerek yok zaten camin önüne yapiştircaksin dişardan sadece bi Peluş olduğu belli olsun yeter :D

Sitedeki peluşlardan 2 adet almıştım zaten BİM 'den :D sonra sıkıldım çıkardım arabadan çünkü onlarda vantuz yok ben vantuzlu ve büyük olanlardan istiyorum bagaj camının ortasına kabak gibi yapıştıracam :D :rakir:

Tesisat'a yorumun için Teşekürler.Tesisat için önerim Fm Radio ' dinlemiyorsaniz aux usb veye Cd yoluyla dinliyorsaniz müziklerinizi Kapi Hoparlörlernizi Amfiye bağlatin Kaliteli Bi Amfi Küçük Bir Tonluk Bass . la biraz daha az maliyetle güzel bir ses alabilirsiniz

Geri