bu da benim calibra

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan C.C
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cengiz aga gosteriyosun syle jön resimler iyice kafayi yiyorum calibra aski bambaska km ne drse desin mustafa abinin calibrayi kacırdm cehendm kadar zor geldi bna gule gule kullan
teşekkür ederim calibra aşkını bilmez miyim hiçbirşeye benzemez :good:

hep aklıma geliyo şöyle daha spor daha performanslı bir araba ama nedense bişeyler engel oluyo(yakıt gibi) aslında isterim bi calibra,bi astra coupe fena olmaz. bir de vectra dan sonra nasıl gider bilmiyorum!

calibra turbo degil de sfi diyorsan yakıtla ılgılı sorun yasamazsın benım arac sakin kullanımda kokluyor turboları bılmıyorum ama onu da sakin kullanmak her baba yıgıdın harcı olmasa gerek ben bunda bıle zorlanıyorum ama ortalama 1 depo ıle yanı 60 lt ile 550- 600 km yapıyorum şehir içi kasıntı trafıkde uzun yolda henuz denemedım

GTR yazısını sök amele şahini gibi olmuş

evet haklısın ne kadar yazı, aksesuar, sıs farı, ıvır zıvır aklına ne gelırse soktum
calıbra yazısını bıle sade daha hos bır de fılm yaptırsam tam super olacak:)

teşekkür ederim calibra aşkını bilmez miyim hiçbirşeye benzemez :good:

calibra turbo degil de sfi diyorsan yakıtla ılgılı sorun yasamazsın benım arac sakin kullanımda kokluyor turboları bılmıyorum ama onu da sakin kullanmak her baba yıgıdın harcı olmasa gerek ben bunda bıle zorlanıyorum ama ortalama 1 depo ıle yanı 60 lt ile 550- 600 km yapıyorum şehir içi kasıntı trafıkde uzun yolda henuz denemedım

aaaah ah geçende bir ilan vardı signum 3.2 v6 28.750 istiyolar içim geçti ama hadi arabayı alırım da gerisi geriyo işte :D:D rahat rahat binemeyeceğin arabayı da almanın mantığı yok zaten. calibra da sonuçta 14-15 yaşında bir araç olucak sanırım o da bana biraz ters.

Son düzenleme:
hiç ters olmaz calibrayı yaşamak lazım bikere kullan ilk gördüğünde hoşlanırsın kullandıkça tanıdıkça aşık olursun hatun gibi başkasını gözün görmez :)

araba çok güzel... sanırım sen bu aracı bursadan aldın cengiz ağa?

güzel araç,kazasız belasız kullanmanız dileğiyle ;) yaşasın sfi kardeşliği :)

maşallah güle güle bin

Geri